Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Επέστρεψε στις νίκες με... άνεση!

Ο Ιστορικός επικράτησε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες της ΑΕΛ με 86-60, έφτασε τις 20 νίκες σε 22 παιχνίδι και επέστρεψε στις επιτυχίες, μετ...

Ο Ιστορικός επικράτησε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες της ΑΕΛ με 86-60, έφτασε τις 20 νίκες σε 22 παιχνίδι και επέστρεψε στις επιτυχίες, μετά το "διάλειμμα" στο Ιβανώφειο! 

Η ομάδα του Οικονόμου ήταν εμφανώς ανώτερη από τον αντίπαλο της και μετά το πρώτο δεκάλεπτο υπέβαλε τον ρυθμό της, φτάνοντας σε μία ακόμα σημαντική νίκη.

Αυτή ήταν η 20η νίκη του Πανιωνίου σε 22 αναμετρήσεις και ο Ιστορικός συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της ανόδου!

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα αγωνίστηκε χωρίς τους Πελεκάνο, Μπάρλο, οι οποίοι είχαν κάποιες ενοχλήσεις και δεν χρειάστηκε να παίξουν.

To παιχνίδι

Ο Ιστορικός ξεκίνησε τον αγώνα με την εξής 5αδα: Σακελλαρίου, Μπιλλής, Καρύδας, Αλίχοντζιτς, Δημητριάδης.

Στα πρώτα δέκα λεπτά το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, με την ΑΕΛ να ξεκινάει καλύτερα και τον Πανιώνιο να ανεβάζει ρυθμούς στη συνέχεια. Το σκορ της περιόδου ήταν 24-24.

Όπως στο πρώτο δεκάλεπτο έτσι και στο δεύτερο, οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στο παρκέ, βρίσκοντας λύσεις κυρίως μέσα από το «ζωγραφιστό».

Η ομάδα του Οικονόμου, όμως, έβγαλε εκ νέου αντίδραση και με ηγέτη τον Καρύδα όχι απλά γύρισε το σκορ, αλλά πήρε και διαφορά 6 πόντων με το κλείσιμο του ημιχρόνου (44-38).

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι κυανέρυθροι δεν ανέβασαν ρυθμούς, ωστόσο έπαιξε όπως έπρεπε για να διατηρήσει το προβάδισμα στο σκορ και μάλιστα, ανεβάζοντας τον δείκτη το σκορ στο +10 (61-51).

Στην τελευταία περίοδο, ο Ιστορικός πάτησε "γκάζι", βρήκε περισσότερες λύσεις σε άμυνα και επίθεση, με τον Μπιλλή σε θέση οδηγού να σκοράρει τόσο από την γραμμή του τρίποντου, όσο και μέσα από την ρακέτα,

Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 86-60 για τον Πανιώνιο, με την ομάδα του Οικονόμου να φτάνει με άνεση στην 20η της νίκη σε 22 αναμετρήσεις.

Δεκάλεπτα: 24-24, 44-38, 61-51, 86-60

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Αλίχοντζιτς 11, Νοέας 5, Νικολακόπουλος 3 (1), Σακελλαρίου 6, Καρύδας 12 (1), Μίχαλος, Μπιλλής 16 (4), Ματαλών 8 (2), Μελισσαράτος 8, Δημητριάδης 13 (1).

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια