Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Οικογενειακό κλίμα στην κοπή πίτας του Πανιωνίου (photos)

Μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου το βράδυ της Τετάρτης (22/02). Τα panionianea.g...

Μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του ποδοσφαιρικού Πανιωνίου το βράδυ της Τετάρτης (22/02). Τα panionianea.gr ήταν εκεί και έχουν το ρεπορτάζ. 

Η εκδήλωση της κοπής πίτας του Ιστορικού πραγματοποιήθηκε στο εστιατόριο "BAR-B-Q" της Νέας Σμύρνης και ήταν όλοι εκεί. Οι ποδοσφαιριστές του Ιστορικού, το τεχνικό τιμ, η διοίκηση, οι άνθρωποι των γραφείων της ΠΑΕ, οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ομάδας και άλλοι πολλοί.

Άπαντες ενωμένοι, σε ένα άκρως οικογενειακό κλίμα. Άλλωστε ο Πανιώνιος είναι μία οικογένεια και αυτό φαίνεται κάθε Κυριακή τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικών χώρων.

Την στιγμή που οι διοικητικοί ηγέτες της ΠΑΕ, Νίκος Ζαμάνης - Χρήστος Δάρας, σηκώθηκαν για να πουν δύο λόγια, οι παίκτες της ομάδας ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, φωνάζοντας μάλιστα ρυθμικά και τα ονόματα των δύο ανδρών. Κάτι που φυσικά δείχνει πόσο καλή είναι η σχέση ανάμεσα σε ποδοσφαιριστές και διοίκηση. Επίσης τρομερή αποθέωση από όλους γνώρισε ο Νόνι Λίμα.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Δάρας, τόνισε μεταξύ άλλων: "Χαιρόμαστε πολύ που βρισκόμαστε όλοι μαζί εδώ, σαν μία οικογένεια. Είναι πολύ όμορφες στιγμές αυτές που ζούμε. Η ζωή δεν είναι η καθημερινότητα, αλλά οι στιγμές και οι στιγμές που μας χαρίζετε θα μείνουν στην ιστορία".

Από την μεριά του ο Διευθυντής ποδοσφαίρου, Νίκος Ζαμάνης, απευθυνόμενος προς τους ποδοσφαιριστές, είπε μεταξύ άλλων: "Είμαστε ευγνώμονες με την πορεία που κάνετε. Έχετε κάνει περήφανη όλη τη Νέα Σμύρνη. Όχι μόνο τους Πανιώνιους, αλλά και όλη την πόλη. Γράφετε ιστορία και θα μείνουν τα ονόματα σας στην ιστορία του συλλόγου. Όπως εσείς έτσι και εμείς από την μεριά μας κάνουμε την μεγάλη μας προσπάθεια και ευχόμαστε οι κόποι μας να αποφέρουν καρπούς στη συνέχεια".

Στη συνέχεια, ο κάθε παίκτης άκουγε το όνομα του και πήγαινε να παραλάβει το κομμάτι πίτας του από τους Ζαμάνη και Δάρα. Μάλιστα, κατά το άκουσμα του κάθε ποδοσφαιριστή οι υπόλοιποι παίκτες ξεσπούσαν σε θερμά χειροκροτήματα, με τον Μασούντ να είναι αυτός που άκουσε το όνομα του να γίνεται... σύνθημα στα χείλη των συμπαικτών του.

Ο Παναγιώτης Κόρμπος, ως αρχηγός της ομάδας, τόνισε μεταξύ άλλων: "...αυτό που ζούμε είναι ένα όμορφο όνειρο. Αποδεικνύουμε και φέτος ότι είμαστε μία οικογένεια" και συμπλήρωσε με την ατάκα: "όσο για το πρωτάθλημα... Αν δεν το πάρουμε φέτος, θα το πάρουμε του χρόνου"!

Τέλος, ο... τυχερός από πλευράς ποδοσφαιριστών ήταν ο Βαγγέλης Οικονόμου, ο οποίος κέρδισε το φλουρί, με το δώρο να είναι ένα τριήμερο στην Βιέννη.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση



















Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης
Φωτογραφίες: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια