Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κυανέρυθρη λάμψη στην εκδήλωση του Ερασιτέχνη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου το βράδυ της Δευτέρας (06/02) στην Εστία Νέας Σμύρνης. Μετά από...

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Ερασιτέχνη Πανιωνίου το βράδυ της Δευτέρας (06/02) στην Εστία Νέας Σμύρνης.

Μετά από πολλά χρόνια ο Ερασιτέχνης έκοψε την πίτα του ενωμένος, με όλα τα τμήματα μαζί, δείχνοντας πως άπαντες στον Ιστορικό είναι ενωμένοι, με το κλίμα να είναι οικογενειακό,

Η ιστορικό Εστία γέμισε από άκρη σε άκρη, με το "παρών" να δίνουν άνθρωποι του Πανιωνίου από όλα τα τμήματα, έφοροι του συλλόγου, αλλά και αθλητές των ομάδων.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με πολύ όμορφα θεατρικά σκετσάκια, από τα παιδιά της Ευαγγελικής σχολής, τα οποία είχαν ως θέμα την δημιουργία του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. το 1890 στην Σμύρνη.

Στη συνέχεια, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Άρης Μισαηλίδης, καλωσόρισε τον κόσμο, ενώ έκανε
ειδική αναφορά στο μεγαλείο του Πανιωνίου και στους ανθρώπους που έδωσαν τα πάντα για να καταφέρουν να "ζήσει" ο σύλλογος και μετά την καταστροφή της Σμύρνης.

Τον λόγο -μεταξύ άλλων- πήραν και οι Χρήστος Δάρας (πρόεδρος ΠΑΕ), Ίωνας Βαρουξάκης
(Πρόεδρος μπάσκετ), Παναγιώτης Τσιάπης, αλλά και άλλα μέλη του Ερασιτέχνη -και όχι μόνο-.

Την εκδήλωση παρουσίασε ο δημοφιλής ηθοποιός και γνωστός για τα κυανέρυθρα του αισθήματα, Αντώνης Κρόμπας.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε πολλές βραβεύσεις σε ανθρώπους που έχουν προσφέρει στον σύλλογο, αλλά και σε αθλητές του Πανιωνίου από όλα τα αθλήματα. Φυσικά έγινε και η καθιερωμένη κοπή πίτας.

Τέλος, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για ανθρώπους που αποτέλεσαν μέλη της μεγάλης ιστορίας του Πανιωνίου και πλέον δεν βρίσκονται στην ζωή.

Στο φινάλε της εκδήλωσης άπαντες ανανέωσαν το ραντεβού τους για του χρόνου, με ευχή ο Πανιώνιος να προχωράει συνεχώς σε περισσότερες επιτυχίες.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια