Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Συμφώνησε με Ολυμπιακό ο Καρίμ!

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr , ο Καρίμ Ανσαριφάρντ απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και τις επόμενες ώρες θα ολοκ...

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, ο Καρίμ Ανσαριφάρντ απάντησε θετικά στην πρόταση του Ολυμπιακού και τις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή.

Το... σίριαλ με τον Καρίμ φτάνει επιτέλους στο τέλος του. Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες του panionianea.gr, την Πέμπτη (12/01) ο Ιρανός επιθετικός και ο μάνατζερ του, Ρέζα Φαζέλι, αποδέχτηκαν την πρόταση που έχει καταθέσει η ομάδα του Πειραιά και αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά τις επόμενες ώρες θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του παίκτη από τον Πανιώνιο στον ΟΣΦΠ.

Οι κυανέρυθροι θα βάλουν στα ταμεία τους το ποσό των 400.000 ευρώ, όσο είναι δηλαδή η ρήτρα του Καρίμ, κάνοντας έτσι ένα πολύ σημαντικό βήμα όσον αφορά την οικονομική κατάσταση του συλλόγου.

Να σημειώσουμε ότι τόσο ο Ολυμπιακός όσο και ο ΠΑΟΚ κάλυπταν τη ρήτρα των 400.000 ευρώ και το μόνο που επέμενε ήταν να επιλέξει ο Καρίμ ποια πρόταση θα αποδεχτεί. Κάτι, που όπως αναφέραμε και πιο πάνω, έγινε την Πέμπτη (12/01), με τον Ιρανό να έρχεται σε συμφωνία με την ομάδα του λιμανιού.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια