Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κατσικοκλέφτες...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Mάκης Διόγος *** «Κυανέρυθρα» αδέρφια γεια και χαρά. Περίπου πριν από δυο χρόνια, στις 25/2/2015 ο πρόεδρος της Λαμί...

ΑΠ’ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ - Mάκης Διόγος

*** «Κυανέρυθρα» αδέρφια γεια και χαρά. Περίπου πριν από δυο χρόνια, στις 25/2/2015 ο πρόεδρος της Λαμίας Πανουργιάς Παπαϊωάννου μετά το ματς με τον Πιερικό είχε κάνει καταγγελλία για τον διαιτητή του αγώνα. Είχε πει μεταξύ άλλων: «Η ομάδα έφυγε από τον Πιερικό με ένα αποτέλεσμα 0-0. Ο διαιτητής της αναμέτρησης ό,τι δεν κατάφερε να κάνει μέσα στον αγωνιστικό χώρο το έκανε εκτός αυτού. Έγραψε στο Φύλλο Αγώνα ότι ο παίκτης μας Χουσεΐν Μουμίν αναφέρθηκε σ' αυτόν με αισχρά λόγια κατά της οικογένειάς του και κατά των παιδιών του. Επειδή γνωρίζω προσωπικά τον παίκτη και σαν χαρακτήρα, δεν βρίζει, έχει μάλιστα μια θρησκεία που δεν του επιτρέπει να χρησιμοποιεί κάποιες από τις λέξεις που γράφει και το γνωρίζουμε. Να μας πει ο κ. Κατσικογιάννης, ο διαιτητής Ηπείρου αν αυτά που έχει γράψει τα πιστεύει και τον προκαλώ να μας πει με ποιο άτομο από την οικογένειά του μίλησε στο κινητό του μετά την λήξη του αγώνα και τι οδηγίες πήρε και ποια συμφέροντα εξυπηρετούσε. Ο πατέρας μου εμένα εκεί που είναι αισθάνεται περήφανος, ο πατέρας του κ. Κατσικογιάννη σίγουρα δεν αισθάνεται περήφανος. Καλώ όποιος είναι υπεύθυνος, ο Εισαγγελέας, να ανοίξει το κινητό του για να δούμε με ποιον μίλησε και ποιος τον μανατζάρει».

*** Όπως καταλάβατε ο διαιτητής που αναφέρει ο κ. Παπαϊωάννου είναι ο ίδιος που συνέβαλλε ώστε ο Ιστορικός να μην νικήσει στη Τρίπολη τον Αστέρα. Ο κύριος Αλέξανδρος Κατσικογιάννης του συνδέσμου Ηπείρου. Τι συνέβη τώρα και μέσα σε δυο χρόνια από εκεί που ένας πρόεδρος έκανε δημόσια καταγγελία, ο εν λόγω διαιτητής βρέθηκε στην Super League είναι για μένα απορίας άξιο, αλλά ας το αφήσουμε στην άκρη. Ο Νίκος Ζαμάνης κατήγγειλε ότι ο κ. Κατσικογιάννης είπε στον Κόρμπο: «… ότι ο ΠΑΣ Γιάννινα και όχι οι «κυανέρυθροι» θα πάρουν το ευρωπαϊκό εισιτήριο». Ξέρει κάτι ο κ. Κατσικογιάννης; Αν ναι να το πει και σε μας να το μάθουμε.

*** Δεν έχω τη παραμικρή αμφιβολία. Η πορεία του Πανιωνίου ενοχλεί το «σύστημα» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το διαχρονικό σύστημα που δεν θέλει να γίνονται πράγματα εκτός ελέγχου. Και ο Ιστορικός, όση λάσπη και να ρίξουν, είναι πάντα εκτός συστήματος. Πάντα διάφοροι… κατσικοκλέφτες βρίσκονται στο δρόμο του και προσπαθούν να τον εμποδίσουν. Δυστυχώς πολλές φορές το καταφέρνουν, κάποιες άλλες το ανάστημα του Ιστορικού τους παρασύρει και ο σύλλογος γνωρίζει μέρες δόξας. Η διαιτησία στη Τρίπολη ήταν ένα σαφέστατο μήνυμα. Το πέναλτι του Αστέρα δεν θα το έδινε ούτε ο Μποροβήλος γιατί πολύ απλά δεν ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ. Η μπάλα βρίσκει πρώτα στο σώμα του Βλάχου και μετά ΠΑΕΙ στο χέρι του. Βέβαια ο κ. Κατσικογιάννης είδε πέναλτι γιατί έπρεπε να δει… Αντίθετα στο 53 όταν ο Μασούντ δέχθηκε λαβή ελληνορωμαϊκής πάλης στη περιοχή του Αστέρα ο Ηπειρώτης διαιτητής δεν έδωσε την εσχάτη των ποινών. Όπως φυσικά δεν είχε αποβάλει τον Φαρίνια που χαστούκισε τον Μασούντ. Η διαιτησία του κ. Κατσικογιάννη δεν ήταν μια κακή, μια διαιτησία με «ανθρώπινα» λάθη. Ηταν από τις διαιτησίες που λένε στο χωριό μου «ματιασμένες»…. Ξόρκιααααααααααα!!!!!

*** Παρ’ όλα αυτά αν είμασταν λίγο εύστοχοι ο κ. Κατσικογιάννης δεν θα μπορούσε να μας στερήσει τη νίκη. Γι αυτό και μείναμε στο 1-1. Συνεχίζουμε. Τη Κυριακή έχουμε τη Ξάνθη. Η νίκη δεν είναι μονόδρομος για λόγους βαθμολογίας. Είναι για λόγους αξιοπρέπειας. Και ο νοων νοήτο…

*** Πολύ ωραία η «κυανέρυθρη» εξέδρα στη Τρίπολη. Όπως παλιά. Όμως πρέπει να γεμίσουμε το σπίτι μας, το γήπεδο της Νέας Σμύρνης. Ας βάλουμε στόχο να φέρουμε από έναν Πανιώνιο στο γήπεδο. Το αξίζει αυτή η ομάδα…

*** Πρώτη ήττα στο μπάσκετ ανδρών. Ναι θέλαμε να βγουμε αήττητοι. Όμως και η ήττα είναι στον αθλητισμό. Να μας κάνει καλύτερους, δυνατότερους για να πετύχουμε το στόχο μας που δεν είναι άλλος από την επιστροφη στη φυσική μας θέση την Α1.

*** Σας χαιρετώ και στο makisdiogos@gmail.com περιμένω απόψεις, αντιρρήσεις, καταγγελίες! Μην ξεχνάτε ο Πανιώνιος γράφει ιστορία, δεν την αντιγράφει! Keep the Faith!

Δεν υπάρχουν σχόλια