Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Χωρίς κόσμο με Παναθηναϊκό

Χωρίς την συμπαράσταση του κόσμου της θα υποδεχτεί η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού τον Παναθηναϊκό, στην αναμέτρηση της 9ης αγωνι...

Χωρίς την συμπαράσταση του κόσμου της θα υποδεχτεί η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ιστορικού τον Παναθηναϊκό, στην αναμέτρηση της 9ης αγωνιστική της Α1.

Η ποινή της μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών έχει να κάνει με τα επεισόδια που είχαν γίνει στο ματς του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό. Βέβαια, τα επεισόδια είχαν προκληθεί από οπαδούς του ΟΣΦΠ και δεν υπάρχει καμία μα καμία λογική στην απόφαση για τιμωρία και του Ιστορικού!!

Η ανακοίνωση:

«Ο αγώνας Πανιώνιος ΓΣΣ-Παναθηναϊκός ΑΟ για την 9η αγωνιστική της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, ο οποίος θα διεξαχθεί στις 8/1/2017 και ώρα 12.30, θα τελεσθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά την υπ’αριθ. 747/19-12-2016 απόφαση του ΜΔΟ ΕΟΚ.

Δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο έχουν συνολικά τριάντα (30) άτομα από κάθε σωματείο και συγκεκριμένα οι αθλήτριες, οι δύο προπονητές, ο γιατρός, ο φυσιοθεραπευτής και 14 ακόμη άτομα, που αναγράφονται σε ειδική κατάσταση (Άρθρο 82 ΟΜΑΔΙΚΕΣ ΥΒΡΕΙΣ-8, Κανονισμών ΕΟΚ)».

Δεν υπάρχουν σχόλια