Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μόνο έτσι θα έχανε...

Μόνο έτσι μπορούσε να χάσει ο Πανιώνιος! Σε ένα γήπεδο... βούρκο, κόντρα στην αμυντικογενή, γεμάτη... φάουλ ομάδα του ΠΑΣ και στα "...


Μόνο έτσι μπορούσε να χάσει ο Πανιώνιος! Σε ένα γήπεδο... βούρκο, κόντρα στην αμυντικογενή, γεμάτη... φάουλ ομάδα του ΠΑΣ και στα "φαλτσοσφυρίγματα" του Ζαχαριάδη! Ήττα με 1-0, με ένα "φτηνό" γκολ!

Το αήττητο σερί της ομάδας του Μιλόγεβιτς σταμάτησε στα Γιάννενα. Οι κυανέρυθροι δεν κατάφεραν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε μία ομάδα που μέσα στο γήπεδο της έπαιξε μόνο άμυνα, σε έναν αγωνιστικό χώρο ακατάλληλο για να παιχτεί ποδόσφαιρο.

Επίσης, τα σφυρίγματα του Ζαχαριάδη προκαλούσαν συνεχώς εκνευρισμό στους κυανέρυθρους, με τον διαιτητή να αφήνει το υπερβολικά δυνατό παιχνίδι των γηπεδούχων, ενώ σε πολλές φάσεις ή έκλεινε τα μάτια ή έδινε ανάποδα τις υποδείξεις!

Το γκολ που έκρινε (τελικά) το παιχνίδι προήλθε από στημένη φάση, με την κυανέρυθρη άμυνα να μην αντιδράσει σωστά και τον Γιαννιώτη να κάνει κακή εκτίμηση.

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν ή πρώτη ήττα του Ιστορικού στα Γιάννενα μετά από 13 παιχνίδια!

Το παιχνίδι

Στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα το παιχνίδι δεν επιφύλασσε κάτι ιδιαίτερα, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να βρουν τα πατήματα τους στον τραγικότατο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου.

Στο 11’ δημιουργήθηκε η πρώτη ευκαιρία και άνηκε στους γηπεδούχους. Ο Ζάιρο «τσίμπησε» την μπάλα από τον Οικονόμου, έκανε και το σουτ, όμως πέρασε πάνω από την εστία του Γιαννιώτη.

Επτά λεπτά αργότερα, μετά από μία στημένη φάση, οι γηπεδούχοι ευτύχισαν να ανοίξουν το σκορ . Ο Κοζορώνης εκτέλεσε το φάουλ από τα πλάγια, ο Μιχαήλ στο δεύτερο δοκάρι, κοντά στην εστία, έκανε την σκαστή κεφαλιά, με τον Γιαννιώτη να κάνει κακή εκτίμηση της φάσης και να δέχεται το γκολ.

Στη συνέχεια, ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει, όμως κάποια «ανάποδα» σφυρίγματα του Ζαχαριάδη προκάλεσαν τα έντονα παράπονα των κυανέρυθρων.

Στο 33’, σε μία αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Ζάιρο μπήκε στην περιοχή από μέσα δεξιά, έκανε και το κοντινό πλασέ, με τον Γιαννιώτη όμως να αντιδράει σωστά αυτή τη φορά, διώχνοντας τον κίνδυνο.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η «απάντηση» του Πανιωνίου. Ο Μασούρας έκανε καλή σέντρα από τα δεξιά, ο Μπεν έπιασε όμορφα την κεφαλιά, όμως η μπάλα πέρασε λίγο άουτ.

Στο 40’ ο Ιστορικός απείλησε ξανά. Ο Φούντας εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ που κέρδισε ο Μασούντ έξω από την περιοχή, στέλνοντας όμως την μπάλα δίπλα από το δεξί δοκάρι του Πασχαλάκη.

Στα τελευταία λεπτά του ημιχρόνου αύξησε την πίεση του ο Πανιώνιος, όμως δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης. Έτσι με το 1-0 μπήκαν οι δύο ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Πανιώνιο να πιέζει για να φτάσει ε ένα τέρμα.

Στο 56’ ο Κόρμπος δοκίμασε το πόδι του έξω από την περιοχή, με την μπάλα όμως να περνάω πάνω από τα δοκάρια.

Τρία λεπτά αργότερα, μετά από κόρνερ, ο ΠΑΣ έχασε την δική του ευκαιρία. Ο Ζάιρο έκανε την κεφαλιά, με τον Γιαννιώτη να διώχνει με τα χέρια.

Η συνέχεια βρήκε ξανά τον Πανιώνιο να προσπαθεί να παίξει την μπάλα του, ωστόσο μόνο εύκολο δεν ήταν αυτό στον τραγικό αγωνιστικό χώρο των «Ζωσιμάδων».

Ο Μιλόγεβιτς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Σαββίδη και Ταπόκο (ντεμπούτο), προκειμένου να «τρέξουν», προσφέροντας φρεσκάδα στην ενδεκάδα.

Οι κυανέρυθροι ακόμα και στον «βούρκο» προσπάθησε να βγάλει την ποιότητα της, πήρε την κατοχή της μπάλας, πίεσε, όμως δεν μπορούσε να βρει εύκολα να διασπάσει την διπλή άμυνα «ζώνης» των γηπεδούχων.

Εκτός όμως από τον κακό αγωνιστικό χώρο υπήρχε και ο Ζαχαριάδης! Ο έμπειρος διαιτητής «έκλεισε» πολλές φορές τα μάτια σε δυνατά μαρκαρίσματα των γηπεδούχων, που όχι μόνο έπρεπε να δοθούν φάουλ, αλλά και κίτρινες κάρτες!

Τα «φαλτσοσφυρίγματα» του ρέφερι έφεραν μεγάλο εκνευρισμό στους κυανέρυθρους, με τον διαιτητή μάλιστα να αποβάλει από τον πάγκο τον Νίκο Ζαμάνη για διαμαρτυρία!!!

Στο 88’ ο νεοεισελθών Καθάριος έκανε ένα συρτό σουτ, ο Πασχαλάκης όμως κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα.

Δύο λεπτά αργότερα σε φάουλ που εκτελέστηκε από τον Μασούντ, ο Ταπόκο κρατήθηκε μέσα στην μεγάλη περιοχή, με τον Ζαχαριάδη να μην δείχνει τίποτα. Στην εξέλιξη της φάσης ο Κόρμπος έκανε την κεφαλιά, όμως ο Πασχαλάκης έδιωξε.

Στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων χάθηκε τεράστια ευκαιρία για τον Ιστορικό. Ο Ρισβάνης έκανε πολύ ωραίο τεχνικό σουτ, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, περνώντας ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Τελικό σκορ 1-0, με τον Πανιώνιο να σταματάει το αήττητο σερί του.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Πασχαλάκης, Καρανίκας, Κούτρης, Μιχαήλ, Σκόνδρας, Τζημόπουλος, Κοζορώνης, Ναδάλες (58’ Γαρουφαλιάς), Ακόστα, Ζάιρο, Κόντε.

Πανιώνιος (Βλάνταν Μιλόγεβιτς): Γιαννιώτης, Βλάχος, Τασουλής, Οικονόμου, Ρισβάνης, Κόρμπος, Σιώπης (88’ Καθάριος), Μασούρας (73’ Ταπόκο), Φούντας (61’ Σαββίδης), Μασούντ, Μπεν.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια