Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Στήνουμε τη δική μας γιορτή στην Τρίπολη!»

Οι Πάνθηρες εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (28/01) της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης κα...

Οι Πάνθηρες εξέδωσαν ανακοίνωση με αφορμή το εκτός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (28/01) της ποδοσφαιρικής ομάδας με τον Αστέρα Τρίπολης και το ταξίδι που θα κάνει ο Πανιώνιος κόσμος για να βρεθεί στο πλευρό των κυανέρυθρων.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση των οργανωμένων οπαδών του Ιστορικού:

"ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Αυτό που φέτος ξεχωρίζει στον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο, δεν είναι οι νίκες κι η βαθμολογική θέση. Δεν αγαπήσαμε για αυτό την ομάδα μας άλλωστε… Είναι το πάθος που βγαίνει στο γήπεδο, η φανέλα που ματώνει όπως κάποτε, κάθε Κυριακή, και η περηφάνια που βγαίνει από παίκτες, προπονητές και διοίκηση.

Οι ομάδες όμως είναι ο κόσμος τους. Από εκεί αρχίζουν όλα κι εκεί καταλήγουν… Αυτό που πρέπει να ξεχωρίσει αυτό το Σάββατο λοιπόν είναι η δική μας παρουσία. Το πάθος κι η περηφάνια πρέπει να βρουν τη φωνή τους στο κυανέρυθρο πέταλο… τη δική μας φωνή, το δυνατό και ασταμάτητο τραγούδι μας.

Αυτό το Σάββατο ξεκινούν όλα στις 12:30 στο δικό μας γήπεδο, στη Νέα Σμύρνη. Ταξιδεύουμε μαζί με αυτούς που χρόνια τώρα μοιράστηκε κερκίδες, γαλαρίες κι όνειρα και κατευθυνόμαστε στη Τρίπολη. Κι εκεί στήνουμε τη δική μας γιορτή… τη γιορτή του Πανιώνιου μεγαλείου.

Όσοι επιλέξουν να μετακινηθούν με τα αυτοκίνητα τους, τους καλούμε να μας συναντήσουν κι αυτοί στις 12:30 στη Νέα Σμύρνη και να ταξιδέψουν μαζί μας. Σε αυτή τη γιορτή τους θέλουμε όλους κοντά μας!

Αφήστε τα όλα για μια μέρα, ακολουθήστε την ομάδα στη Τρίπολη. Κάντε το για όλα αυτά τα χρόνια που είστε Πανιώνιοι και δεν είδατε φανέλες να ματώνουν, ποδοσφαιριστές να «αρρωσταίνουν» σαν κι εμάς και όλα να θυμίζουν αυτά που ονειρευτήκαμε!

Μέχρι και την Παρασκευή σας περιμένουμε στο σύνδεσμο να δηλώσετε συμμετοχή στην εκδρομή μας. Με 10€ για τη μετακίνηση σας κλείνετε μια θέση για το ομορφότερο ταξίδι, μέχρι το επόμενο…
Μέχρι να βρούμε ουρανό!

Υ.Γ. Το Σάββατο το ραντεβού είναι στις 12:30 στο γνωστό σημείο . ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

Panthers Club 1983"

Δεν υπάρχουν σχόλια