Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Διαιτητής σε Κόρμπο: «Τα Γιάννινα θα βγουν στην Ευρώπη»!

Απίστευτη δήλωση του Νίκου Ζαμάνη μετά τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη. Ο ισχυρός άνδρας της κυανέρυθρης ΠΑΕ τόνισε αναλυτικά στην...

Απίστευτη δήλωση του Νίκου Ζαμάνη μετά τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο ισχυρός άνδρας της κυανέρυθρης ΠΑΕ τόνισε αναλυτικά στην κάμερα της nova:

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Εγώ σήμερα έχω να πω τα εξής. Δε μιλάω για το πέναλτι που δεν δόθηκε, δε μιλάω για τις άλλες φάσεις υπέρ του Πανιώνιου, υπέρ της ομάδας μου, μιλάω για έναν συγκεκριμένο διαιτητή, ο οποίος προκάλεσε τους παίκτες μου και τους είπε, σήμερα παιζόταν καταρχάς το παιχνίδι Αστέρας-Πανιώνιος και του είπε εν ψυχρώ του Κόρμπου ότι 'μη χτυπιέστε τα Γιάννενα θα βγουν Ευρώπη και όχι εσείς'. Σε ποιο παιχνίδι Αστέρας-Πανιώνιος λέει ο διαιτητής στους παίκτες μου ότι τα Γιάννενα θα βγουν Ευρώπη και όχι εσείς, είναι ντροπή. Εμείς θα κυνηγήσουμε τον συγκεκριμένο διαιτητή όσον αφορά νομικά και στην ΕΠΟ, δεν θέλουμε ποτέ να μας ξανασφυρίξει και να υποστεί τις κυρώσεις που πρέπει να υποστεί, σας ευχαριστώ πάρα πολύ».
Ο διαιτητής Κατσικογιάννης να τονίσουμε εμείς πως είναι από τον σύνδεσμο Ηπείρου και φαίνεται πως έχει το... ελεύθερο να σφυράει όπως θέλει τον Πανιώνιο και να λέει ό,τι θέλει στους ανθρώπους του Ιστορικού.

Πραγματικά μία απίστευτη ατάκα από τον Κατσικογιάννη προς τον αρχηγού του Ιστορικού, ή οποία θέλουμε να πιστευούμε πως δεν θα περάσει απαρατήρητη από την ΚΕΔ και την Λίγκα!

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια