Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Στα κυανέρυθρα επίσημα και ο Γεσίλ!

Η ημέρα ανακοινώσεων των μεταγραφών για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο συνεχίστηκε με την επισημοποίηση της απόκτησης του Σαμέντ Γεσίλ. Μετά...

Η ημέρα ανακοινώσεων των μεταγραφών για τον ποδοσφαιρικό Πανιώνιο συνεχίστηκε με την επισημοποίηση της απόκτησης του Σαμέντ Γεσίλ.

Μετά την ανακοίνωση των Μπάλλα, Μπαντή και Ταπόκο η ΠΑΕ Πανιώνιος γνωστοποίησε και επίσημα την έναρξη συνεργασίας με τον διεθνή Γερμανό επιθετικό.

Ο πρώην παίκτης της Λίβερπουλ την Παρασκευή (14/01) πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και μία μέρα αργότερα ήρθε και η επίσημη ανακοίνωση του Ιστορικού.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Σαμέντ Γεσίλ. Ο διεθνής Γερμανός παίκτης, θα αγωνίζεται με τη φανέλα με το νούμερο 69.

Ο Σαμέντ Γεσίλ γεννήθηκε στις 25 Μαΐου 1994 στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας. Αγωνίζεται ως επιθετικός και η ομάδα από την οποία ξεκίνησε την καριέρα του ήταν η Λινκς. Γρήγορα όμως μεταπήδησε στην Ντίσελντορφ και από εκεί στην Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Η επαγγελματική του σταδιοδρομία ξεκίνησε στην Λεβερκούζεν όπου το ταλέντο του έκανε αίσθηση. Για το λόγω αυτό ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, με την Λίβερπουλ να κερδίζει τελικά την υπογραφή του. Στην Αγγλία ο Γεσίλ έμεινε για περίπου 3 χρόνια, ενώ αγωνίστηκε και ως δανεικός στην Ελβετική Λουκέρνη.

Είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες της Γερμανίας, ενώ έχει αναδειχθεί δεύτερος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U17 και τρίτος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα το 2011".

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια