Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ντου Ολυμπιακών στο Αρτάκης!

Με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση ξεκίνησε ο αγώνας μπάσκετ της γυναικείας ομάδας του Ιστορικού με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη. Ο λόγος; Η ...

Με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση ξεκίνησε ο αγώνας μπάσκετ της γυναικείας ομάδας του Ιστορικού με τον Ολυμπιακό στη Νέα Σμύρνη.

Ο λόγος; Η παρουσία περίπου 80 οπαδών του Ολυμπιακού, οι οποίοι ήρθαν με άγριες διαθέσεις στο κλειστό της Αρτάκης και με ντού μπήκαν στο γήπεδο, προκαλώντας ένταση και αναταραχή στις εξέδρες.

Η αστυνομική δύναμη που υπήρχε στον χώρο προσπάθησε να αποτρέψει την είσοδο των "ερυθρόλευκων" οπαδών στο κλειστό, χρησιμοποιώντας δακρυγόνα. Οι διαιτητές από την μεριά τους ζήτησαν την απομάκρυνση τους για να ξεκινήσει με ασφάλεια η αναμέτρηση.

Τελικά, τα επεισόδια για λίγα λεπτά συνεχίστηκαν έξω από το γήπεδο του Αρτάκης, με τους Ολυμπιακούς να έρχονται σε σύγκρουση με τις αστυνομικές δυνάμεις, αλλά και φιλάθλους του Πανιωνίου πού βρίσκονταν στην περιοχή για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι.

Τελικά, λίγη ώρα αργότερα, τα πράγματα ηρέμησαν, με τους οπαδούς των Πειραιωτών να αποχωρούν και εν τέλει ο αγώνας ξεκίνησε με καθυστέρηση 50 λεπτών περίπου, χωρίς την παρουσία οπαδών και των δύο ομάδων (μετά από απόφαση των διαιτητών).

Δεν υπάρχουν σχόλια