Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σαπουντζής στα panionianea.gr: «Ο Πανιώνιος είναι σπουδαίος σύλλογος»

Ο Αντώνης Σαπουντζής στα panionianea.gr . Ένας ποδοσφαιριστής που έχει γράψει το όνομα του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του Πανιων...

Ο Αντώνης Σαπουντζής στα panionianea.gr.

Ένας ποδοσφαιριστής που έχει γράψει το όνομα του με «χρυσά» γράμματα στην ιστορία του Πανιωνίου, είναι χωρίς αμφιβολία ο Αντώνης Σαπουντζής.

Ο παλαίμαχος άσος, ο οποίος είχε κατακτήσει με τον Ιστορικό το Κύπελλο Ελλάδος το 1998, παραχώρησε συνέντευξη στα panionianea.gr και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην φετινή ομάδα, τονίζοντας πως μπορεί να πετύχει ανάλογη πορεία με την περσινή.

Παράλληλα, θυμήθηκε την καλύτερη και την χειρότερη στιγμή του με την κυανέρυθρη φανέλα, ενώ ανέφερε και τι σημαίνει για τον ίδιο ο Πανιώνιος.

Τέλος, έδωσε την δική του συμβουλή στους νεαρούς παίκτες της ομάδας και συμπλήρωσε πως θα μπορούσε ξανά ο Ιστορικός να βρθεί σε τελικό Κυπέλλου, αρκεί να υπάρχει πίστη απ' όλους.

Αναλυτικά όσα είπε ο αγαπημένος των κυανέρυθρων φιλάθλων, Αντώνης Σαπουντζής στα panionianea.gr.

-Ξέρω ότι παρακολουθείς τον Πανιώνιο. Θα ήθελα να μου πεις την άποψη σου για την τωρινή ομάδα…

«Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, η οποία πραγματοποιεί καλή πορεία και φέτος. Ουσιαστικά συνεχίζει την εξαιρετική εικόνα που είχε και πέρυσι. Ο Πανιώνιος έχει σταθεροποιηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Ξέρει τι θέλει μέσα στο γήπεδο και γίνται πραγματικά πολύ καλή και σοβαρή δουλειά από όλους. Φυσικά είναι σημαντικό ότι διαθέτει και έντονο το ελληνικό στοιχείο».

-Πιστεύεις πως θα καταφέρει να πετύχει μία ανάλογη επιτυχία με την περσινή;

«Πιστεύω πως ναι. Ήδη έχει ξεκινήσει καλά, βρίσκεται ψηλά και παίζει αρκετά καλό ποδόσφαιρο η ομάδα».

-Έχεις ζήσει μία μεγάλη στιγμή για τον Ιστορικό, αυτή της κατάκτησης του Κυπέλλου το 1998. Θεωρείς πως είναι εφικτό η φετινή ομάδα να καταφέρει να βρεθεί στον τελικό του θεσμού;

«Ναι, αυτή ήταν και η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου, η κατάκτηση του Κυπέλλου. Σίγουρα μπορεί να φτάσει σε έναν τελικό η ομάδα, γιατί όχι; Αρκεί να υπάρχει πίστη απ’ όλους».

-Αντώνη τι σημαίνει για σένα ο Πανιώνιος;

«Πέντε πολύ καλά χρόνια της καριέρας μου και της ζωής μου, με πολλές περισσότερες χαρές. Αγαπάω την ομάδα και τον κόσμο της. Ζήσαμε μεγάλες στιγμές. Ο Πανιώνιος είναι σπουδαίος σύλλογος».

-Θέλω να μου αναφέρεις την καλύτερη και την χειρότερη στιγμή της κυανέρυθρης καριέρας σου;

«Η καλύτερη στιγμή, όπως είπα και παραπάνω, είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου το 1998. Η χειρότερη ήταν ο υποβιβασμός της ομάδας στην Β’ Εθνική».

-Τι συμβουλή θα έδινες στους νεαρούς παίκτες της ομάδας;

«Να δουλεύουν σκληρά, να πιστεύουν στους εαυτούς τους και θα καταφέρουν πολλά και για τον σύλλογο και για τους ίδιους».

-Εξακολουθείς να βρίσκεσαι στον χώρο του ποδοσφαίρου. Πες μας που ακριβώς είσαι τώρα;

«Έχω την ακαδημία του Ηρακλή Έδεσσας και είμαι προπονητής στην ομάδα της Δόξας Εξαπλατάνου».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια