Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοροπούλης: «Μεγάλη η προσπάθεια της ομάδας»

Για την ισοπαλία της Κ20 του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό μίλησε στα panionianea.gr ο Δημήτρης Κοροπούλης. Ο προπονητής της ομάδας Νέων ...

Για την ισοπαλία της Κ20 του Πανιωνίου με τον Ολυμπιακό μίλησε στα panionianea.gr ο Δημήτρης Κοροπούλης.

Ο προπονητής της ομάδας Νέων του Ιστορικού αναφέρθηκε στην μεγάλη προσπάθεια των παικτών του κόντρα σε έναν ιδιαίτερα δυνατό αντίπαλο.

«Κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια απέναντι σε μία μεγάλη ομάδα του πρωταθλήματος. Η ομάδα και τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και πήραμε έναν σημαντικό βαθμό. Να δώσουμε συγχαρητήρια στην ομάδα του Ολυμπιακού, που είναι μία ομάδα με πολύ ποιότητα. Και οι δικοί μας παίκτες όμως ήταν εξαιρετικοί και το ισόπαλο αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός.

Αναφερόμενος για το που αφιερώνει την καλή εμφάνιση και το ισόπαλο αποτέλεσμα της ομάδας, τόνισε:

«Θα ήθελα να αφιερώσω αυτή την εμφάνιση στο τιμ των προπονητών της ακαδημίας του μπάσκετ, που μετά από πάρα πολλά χρόνια δυστυχώς αποτελούν παρελθόν για τον σύλλογο. Θέλω να τονίσω προς πάσα κατεύθυνση, ότι αυτό που μας διακρίνει όσους υπηρετούμε αυτόν τον σύλλογο είναι ότι ο Πανιώνιος είναι πάνω απ’ όλα οικογένεια μας, το σπίτι μας, οι φίλοι μας, η καθημερινότητα μας. Αυτός είναι για όλους ο οδηγός μας για το μέλλον».

Θυμίζουμε ότι η Κ20 του Ιστορικού παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, καθώς στις πρώτες πέντε αγωνιστικές μετράει 4 νίκες και 1 ισοπαλία.

Η βαθμολογία



























Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια