Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παραμένει αήττητος ο Ιστορικός!

Διατήρησε το αήττητο της η ομάδα Κ20 του Ιστορικού, μένοντας στο 0-0 το πρωί της Κυριακής (16/10) στο γήπεδο της Γλυφάδας στο ντέρμπι απέ...

Διατήρησε το αήττητο της η ομάδα Κ20 του Ιστορικού, μένοντας στο 0-0 το πρωί της Κυριακής (16/10) στο γήπεδο της Γλυφάδας στο ντέρμπι απέναντι στον ΟΣΦΠ. 

Ήταν ένα ματς στο οποίο κυριάρχησε το πάθος και η δύναμη. Η ομάδα του Κοροπούλη ήταν καλύτερη στο α' ημίχρονο, ενώ στο δεύτερο μέρος με σωστή τακτική κράτησε τους αντιπάλους μακριά από την εστία του πολύ καλού-και σήμερα- Αστρά.

Οι σημαντικότερες ευκαιρίες για τον Πανιώνιο χάθηκαν στο 24' όταν ο Οικονομίδης πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα άλλα κλείστηκε προ κενής εστίας και στο 35' όταν καρφωτή κεφαλιά του κορυφαίου Σταυρόπουλου πέρασε μόλις άουτ.

Ο ΟΣΦΠ πίεσε στο β' ημίχρονο χάνοντας δυο ευκαιρίες όταν παράλληλες σέντρες του Μανθάτη κόπηκαν την τελευταία στιγμή.

Οι συνθέσεις:

Πανιώνιος: Αστράς, Βλάχος, Χελάς, Δάβρης, Σταυρόπουλος, Γκίνης, Κερασίδης, Παπανικολάου (80' Μητσιογιάννης), Αντωνακόπουλος, Οικονομίδης( 59' Γλυνός), Βουκελάτος(67' Σταμίρης).

ΟΣΦΠ: Αγγελόπουλος, Πανάγος, Τσιμίκας, Τόλι, Νικολάου, Λάμπρου, Μανθάτης, Μεγαρίτης, Ανδρούτσος, Κηπουρός, Κιρτζιαλίδης. Έπαιξαν και οι: Βρουσάι, Χρήστου, Βάρκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια