Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Κοντά σε Τούρκο μέσο

Κοντά στην απόκτηση του νεαρού Τούρκου μέσου Ερντί Καν Σεχίτ βρόισκεται ο Πανιώνιος. Πρόκειται για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή της Φενέρμ...

Κοντά στην απόκτηση του νεαρού Τούρκου μέσου Ερντί Καν Σεχίτ βρόισκεται ο Πανιώνιος.

Πρόκειται για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή της Φενέρμπαχτσε, ο οποίος θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο στην χώρα της Τουρκίας.

Έχει γεννηθεί στις 30 Μαρτίου του 1996 και ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στις ακαδημίες της Σακάριασπορ. Από την αρχή έδειξε πως "κατέχει" το  άθλημα, ξεχώρισε με τις εμφανίσεις του και το 2014 υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την ισχυρή Φενέρμπαχτσε.

Όπως είναι λογικό ο νεαρός μέσος (αγωνίζεται στον άξονα του κέντρου, επιτελικός μέσος και
αριστερός εξτρέμ) δεν κατάφερε να βρει χρόνο στην Φενέρ των αστέρων και έτσι παραχωρήθηκε την σεζόν 2014-15 δανεικός στην Λινίγιτσπορ στην οποία μέτρησε 19 συμμετοχές, ενώ την χρονιά που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε αρχικά στην Καϊσέρισπορ (1 συμμετοχή) και στη συνέχεια στην Κάρταλσπορ (2 συμμετοχές).

Οι κυανέρυθροι, οι οποίοι έχουν ξεκινήσει γενικά επαφές με τους ανθρώπους της Φενέρ, βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή με την μορφή δανεισμού για τα επόμενα δύο χρόνια.

Να σημειωθεί πως αν τελικά αποκτηθεί ο Σεχίτ, θα είναι ο δεύτερος Τούρκος ποδοσφαιριστής που έρχεται στη Νέα Σμύρνη, μετά τον Ερόλ Μπουλούτ.

Δείτε ΕΔΩ τον Σεχίτ εν δράσει...

Προχωράει και για Μπεν

Στον Πανιώνιο προχωρούν και για να "κλείσουν" την απόκτηση του Μοχάμεντ Μπεν.

Οι κυανέρυθροι συνεχίζουν τις επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ώστε τη νέα εζόν να αγωνιστεί στη Νέα Σμύρνη.

Υπάρχουν κι άλλες ομάδες από την Σούπερ Λιγκ που ενδιαφέρονται για τον παίκτη του Ολυμπιακού, ωστόσο επικρατεί αισιοδοξία στον Πανιώνιο πως έχουν το "πάνω χέρι" και θα έχει ευτυχή κατάληξη το θέμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια