Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάει για Ζησόπουλο!

Τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν και στον Πανιώνιο αποφάσισαν να προχωρήσουν για την περίπτωση απόκτησης του Γιώργου Ζησόπουλου. Σύμφω...

Τα δεδομένα φαίνεται πως άλλαξαν και στον Πανιώνιο αποφάσισαν να προχωρήσουν για την περίπτωση απόκτησης του Γιώργου Ζησόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει πολύ καλή άποψη για τις ικανότητες του 32χρονου αμυντικού και επιθυμεί να τον φέρει στην "Πλατεία".

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Αστέρα Τρίπολης διαθέτει πλούσια εμπειρία από το πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ, ενώ έχει και ευρωπαϊκή εμπειρία από τους αγώνες του συλλόγου της Αρκαδίας στο Europa League.

Αν όλα πάνε καλά και οι δύο πλευρές έρθουν σε συμφωνία, ο Ιστορικός θα προσθέσει ένα σημαντικό "γρανάζι" στο ρόστερ του, με την κυανέρυθρη άμυνα να αποκτά μεγαλύτερη εμπειρία.

Να σημειωθεί, βέβαια, πως ο Πανιώνιος δεν "παίζει" μόνος του για τον έμπειρο άσο, καθώς ενδιαφέρον για την απόκτηση του έχουν δείξει κι άλλες ομάδες τόσο από την Ελλάδα όσο και από την Κύπρο.

Όπως αναφέραμε, όμως, όλα δείχνουν πως ο Ζησόπουλος είναι ο "εκλεκτός" του Ουζουνίδη, για να κλείσει η τετράδα των κεντρικών αμυντικών της ομάδας (μαζί με Οικονόμου, Ρισβάνη, Πατσατζόγλου), ενόψει της νέας σεζόν.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια