Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Το γκολ ανήκει στην ομάδα»

Στην ομαδική δουλειά που γίνεται στον Πανιώνιο στάθηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, στις δηλώσεις που έκανε για το βραβείου που πήρε για το καλύτ...

Στην ομαδική δουλειά που γίνεται στον Πανιώνιο στάθηκε ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, στις δηλώσεις που έκανε για το βραβείου που πήρε για το καλύτερο γκολ της 28ης αγωνιστικής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Πρώτον θέλω να πω συγχαρητήρια στον καλύτερο μου φίλο στην ομάδα, τον Μπακασέτα, που πήρε το βραβείο του καλύτερου παίκτη του πρωταθλήματος αυτής της αγωνιστικής. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο όταν είσαι επιθετικός μπορεί να πετύχεις κάποια ιδιαίτερα γκολ και άλλες μέρες να πετυχαίνεις εύκολα γκολ.

Ήταν μια καλή εβδομάδα για μένα διότι πέτυχα ένα ωραίο γκολ και πήρα το βραβείο για το πιο ωραίο γκολ της εβδομάδας. Θέλω να πω πως αυτό το γκολ ανήκει σε όλη την ομάδα, σε όλο το σύλλογο, σε όλους τους ανθρώπους μέσα στην ομάδα και τους παίκτες. Έκανα κάποιες ντρίπλες πριν φτάσω στο γκολ και μετά έκανα το σουτ και πέτυχα το γκολ. Σίγουρα όταν ήμουν μικρός υπήρχε στην φαντασία μου ένα τέτοιο γκολ και είμαι χαρούμενος που το πέτυχα».

*Το βραβείο στον Ανσαριφάρντ έδωσε ο εκ των χορηγών της ΠΑΕ, Νίκος Παρασκευόπουλος (Mexx).

Δεν υπάρχουν σχόλια