Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Καραμάνος: «Καθοριστικός βαθμός»

Στην σημαντικότητα της ισοπαλίας που απέσπασε ο Πανιώνιος στα Γιάννινα αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Τάσος Καραμάνος. Ο σκόρερ του Ιστορ...

Στην σημαντικότητα της ισοπαλίας που απέσπασε ο Πανιώνιος στα Γιάννινα αναφέρθηκε με δηλώσεις του ο Τάσος Καραμάνος.

Ο σκόρερ του Ιστορικού επί του ΠΑΣ μίλησε για τον καθοριστικό βαθμό που πήραν οι κυανέρυθροι, για την "υπόθεση" πλέι οφ, αλλά και για το θέμα της αδειοδότησης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της nova:

Για την ισοπαλία στα Γιάννινα: «Ήταν ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Καταφέραμε και κλέψαμε τον βαθμό της ισοπαλίας και θα μπορούσαμε ακόμα και να νικήσουμε στο τέλος. Μία σημαντική ισοπαλία και πλέον νομίζω ότι απέχουμε μία νίκη από τα πλέι οφ».

Για την φάση που έχασε στις καθυστερήσεις: «Προσπάθησα να κοντρολάρω την μπάλα και να κάνω το πλασέ για το γκολ. Αξίζουν τα συγχαρητήρια και στον Περιστερίδη για την επέμβαση του».

Για την "υπόθεση" πλέι οφ: «Κακά τα ψέμματα όλη η κατάσταση είναι στα χέρια μας. Έχουμε μία διαφορά έξι βαθμών. Όλα εξαρτώνται από εμάς. Στη Νέα Σμύρνη έχουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο σαν ομάδα. Δεν θεωρώ ότι όλες οι άλλες ομάδες θα πετύχουν το απόλυτο στα άλλα ματς. Πλέον απέχουμε τρία παιχνίδια από το να πετύχουμε έναν άθλο για τον Πανιώνιο και να γράψουμε το όνομα μας στην ιστορία του συλλόγου».

Για το πόσο καθοριστικό ήταν το ματς στα Γιάννινα: «Θεωρώ ότι ήταν πολύ καθοριστικό παιχνίδι και ο βαθμός αυτός στα Γιάννινα. Πάντα μία ήττα σε ρίχνει. Θα μπορούσαμε να παίρναμε και τη νίκη σήμερα και να τελειώναμε την υπόθεση πεντάδα Όμως και η ισοπαλία ήταν πάρα πολύ σημαντική. Μακάρι να πάρουμε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι παρέα με τον κόσμο μας».

Για το αν θα πάρει η ομάδα αδειοδότηση: «Οι πληροφορίες που έχουμε είναι ότι θα πάρουμε την αδειοδότηση. Ευελπιστούμε ότι έτσι θα γίνει κιόλας και θα πάρουμε την άδεια».

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια