Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Βήμα λαού: Ο λόγος που πάω γήπεδο...

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σας ευχαριστήσω για την ενημέρωση που μας προσφέρετε για τον Ιστορικό. Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατ...

Θα ήθελα και εγώ με την σειρά μου να σας ευχαριστήσω για την ενημέρωση που μας προσφέρετε για τον Ιστορικό.

Πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί κάποιος που είναι Πανιώνιος δεν έρχεται στο γήπεδο. Όχι μόνο φέτος που η ομάδα πάει καλά, αλλά γενικότερα.

Εφόσον είσαι Πανιώνιος, προφανώς σε απασχολούν άλλα ζητήματα από το να πάρεις πρωτάθλημα, να πρωταγωνιστείς κάθε χρόνο στο κύπελλο, να έχεις διαρκώς Ευρωπαϊκή παρουσία κλπ.

Εφόσον είσαι Πανιώνιος, προφανώς γνωρίζεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση κάθε φορά που πηγαίνεις στο γήπεδο να φύγεις χαμογελαστός ή νικητής αλλά μάλλον συχνά συμβαίνει το αντίθετο.

Εφόσον είσαι Πανιώνιος, προφανώς γνωρίζεις ότι συνήθως θα σε αδικούν αντί να σε ευνοούν, θα σε στήνουν αντί να στήνεις, θα σε αγνοούν ή δεν θα σε σέβονται.

Εφόσον είσαι Πανιώνιος, ξέρεις ότι είναι στην φύση μας να γκρινιάζουμε, να βριζόμαστε με τον διπλανό μας, με τον μπροστινό και τον πισινό μας, ακόμα και με τον εαυτό μας!

Εφόσον είσαι Πανιώνιος, ξέρεις ότι είσαι κομπάρσος της ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑΣ, ότι θα προσπαθήσουν να σου πάρουν τους παίχτες τζάμπα ότι ότι… (μπορώ να λέω για ώρες)

Ο λόγος που πάω γήπεδο είναι όλα αυτά.
Και να εξηγήσω γιατί:

Είμαι Πανιώνιος. Ζω σαν Πανιώνιος.
Χαίρομαι μια ολόκληρη εβδομάδα με την νίκη μου. Στεναχωριέμαι ελάχιστα με την ήττα.
Η ομάδα είναι στην καρδιά μου ανεξάρτητα αν κερδίσει η χάσει.

Πάντα θα έχω λόγο να πηγαίνω γήπεδο. Tην μια γιατί πέφτω κατηγορία, την άλλη γιατί μπορεί να κάνω μια κέντα σε κανα μεγάλο αντίπαλο, την τρίτη γιατί τα έφερε η μοίρα και πάω για Ευρώπη.

Πάντα θα έχω λόγο να πηγαίνω γήπεδο, γιατι γύρω γύρω, κάθονται 15 χρόνια οι ίδιοι και οι ίδιοι. Ο Φάμπι, ο Γκόγκος, ο Αγία Μαρίνα, ο Θανάσης, ο Λούρε, η Θεία, ο Πιλότος, ο Κώστας, ο Γαύρος, ο Χάρης και τόσοι άλλοι, με τους οποίους βρισκόμαστε ξανά και ξανά, χωρίς να έχουμε ούτε τα τηλέφωνα ο ένας του άλλου.

Πάντα θα έχω λόγο να πηγαίνω γήπεδο, γιατι φωνάζω, και βρίζω καμιά φορά, και πίνω και την μπύρα μου στην ζούλα, και ξεχνιέμαι από τα προβλήματα την ζωής και των ημερών.

Πάντα θα έχω λόγο να πηγαίνω γήπεδο, γιατι θυμάμαι όταν είχα τις μαύρες μου αυτό μόνο με ξεκούραζε.

Πάντα θα έχω λόγο να πηγαίνω γήπεδο, γιατι κάθε Κυριακή επιβάλλεται η κιμαδόπιτα και το καφεδάκι απ έξω στον Νίκο.

Πάντα θα έχω λόγο να πηγαίνω γήπεδο, γιατι το όνομα μου δεν το ξέρει σχεδόν κανένας, αλλά την φάτσα μου όλοι.

Πάντα θα έχω λόγο να πηγαίνω γήπεδο, για να βλέπω τους Πάνθηρες που παλιά ήμουν και εγώ εκεί και δειλά δειλά να φωνάζω και εγώ κάνα σύνθημα.

Πάντα θα έχω λόγο να πηγαίνω γήπεδο, γιατι αν δεν πάω εγώ, ένα πολύ πολύ μικρό κομμάτι θα λείπει.

Πάντα θα έχω λόγο να πηγαίνω γήπεδο, γιατι δεν θα θέλω να λείπω όταν το πάζλ θα συμπληρωθεί!

Αναγνώστης: Kostis Austria


Περιμένουμε πάντα και τα δικά σας άρθρα-σχόλια-απόψεις στο εξής E-mail: panionianea@gmail.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια