Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παρουσιάστηκε ο μπασκετικός Πανιώνιος

Με... κυανέρυθρη λάμψη πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της μπασκετικής ομάδας του Πανιωνίου, η οποία φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της ...

Με... κυανέρυθρη λάμψη πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση της μπασκετικής ομάδας του Πανιωνίου, η οποία φέτος αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Β' Εθνικής.

Οι παίκτες του Ιστορικού και το τεχνικό τιμ έκαναν την είσοδο τους στο παρκέ του κλειστού της Αρτάκης, παίρνοντας το "ζεστό" χειροκρότημα των φιλάθλων του συλλόγου. Εν συνεχεία παρουσιάστηκε η μασκότ της ομάδας, ο γνωστός Πάνθηρας, ενώ την εμφάνιση τους έκαναν και οι... τσιρλίντερς του Πανιωνίου.

Ο εκφωνητής, γνωστός σε όλους τους Πανιώνιος "Ραγκουέλ", ανέφερε κατά την παρουσίαση: "Ο Πανιώνιος κάνει μία καινούργια αρχή στην Β'Εθνική κατηγορία. Έχοντας μάθει στα δύσκολα ξεκινάμε την δύσκολη αυτή προσπάθεια, προκειμένου σύντομα να βρεθούμε στα σαλόνια της Α1, εκεί που αξίζει ο Πανιώνιος να είναι.

Όλοι μαζί φίλαθλοι, διοίκηση, παίκτες και προπονητές ενωμένοι και δυνατοί αφήνουμε πίσω το παρελθόν και στοχεύουμε το μέλλον με αισιοδοξία".

Μετά την παρουσίαση, έγιναν δύο τιμητικές βραβεύσεις από την διοίκηση του Πανιωνίου, προς τους οικονομικούς υποστηρικτές της περσινής σεζόν. Το πρώτο"βραβείο" παρέλαβε η εκπρόσωπος της εταιρίας "chipita" και το δεύτερο ο εκπρόσωπος της εταιρίας "van de graaff" στην Ελλάδα.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε φιλικό παιχνίδι, προπονητικού χαρακτήρα, ανάμεσα στον Πανιώνιο και το Παγκράτι.

Για την... ιστορία ο Ιστορικός επικράτησε άνετα με 80-60 του αντιπάλου του.

Το ρόστερ της ομάδας

Κανέλλος Γαρμπής
Νίκος Γαρμπής
Λάμπρος Βλάχος
Ραφαήλ Τσουράκης
Νίκος Κόκκαλης
Κωνσταντίνος Ζώρζος
Ευάγγελος Μανσαράι
Νίκος Μίχαλος
Παναγιώτης Φιλιππάκος
Γιώργος Μουρίκης
Γιώργος Τσιάκος
Ιωάννης Αναγνωστάκης
Ανδρέας Μπίρης
Γιώργος Μπελίτσης
Φώτης Καπρής
Τάσος Πρισκομάτης

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια