Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Μάγκες Πάνθηρες!

Ο Πανιώνιος έκανε το «2Χ2» στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, επικρατώντας με του Παπάγου με 83-77 στο κατάμεστο κλειστό της Αρτάκης. Η ...

Ο Πανιώνιος έκανε το «2Χ2» στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, επικρατώντας με του Παπάγου με 83-77 στο κατάμεστο κλειστό της Αρτάκης.

Η ομάδα του Σορώτου ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, είχε σωστές αντιδράσεις στο τελευταίο κρίσιμο δεκάλεπτο και έτσι κατάφερε να πάρει την δεύτερη του νίκη σε ισάριθμους αγώνες.

Ο κόσμος του Πανιωνίου απέδειξε πως αυτή η ομάδα δεν αξίζει να αγωνίζεται σε τέτοιες κατηγορίες, γεμίζοντας το κλειστό της Αρτάκης και με την συγκλονιστική του υποστήριξη αποτέλεσε κυριολεκτικά τον 6ο παίκτη του Ιστορικού.

Το παιχνίδι

Στο πρώτο δεκάλεπτο οι κυανέρυθροι εμφανιστήκαν αρκετά αγχωμένοι, αντικρίζοντας και το κατάμεστο κλειστό της Αρτάκης.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πιο καθαρό μυαλό και κατάφεραν να «κλείσουν» την περίοδο με το υπέρ τους 18-13.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα του Σορώτου «πάτησε» καλύτερα στο παρκέ, κατάφερε να αντιδράσει στο προβάδισμα του Παπάγου και μπήκε στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με το σκορ 35-33 υπέρ της.

Ο Ιστορικός στην τρίτη περίοδο μπήκε σαφώς πιο αποφασιστικός στο παρκέ και με βελτιωμένα ποσοστά σε τρίποντα και δίποντα πήρε ακόμη και διψήφια διαφορά.

Το συγκρότημα του Σορώτου είχε ενέργεια και πάθος, στοιχεία που έδωσαν… αέρα ανωτερότητας στην ομάδα. Σκορ δεκαλέπτου 62-54 για τον Πανιώνιο.

Στην τέταρτη και τελευταία περίοδο η ομάδα του Παπάγου μπήκε πολύ δυνατά και με εύστοχα τρίποντα… επέστρεψε στο παιχνίδι.

Ο Ιστορικός, κυρίως, με τον Τσιάκο έβρισκε λύσεις στην επίθεση, όμως στην άμυνα έχανε την αυτοσυγκέντρωση του, με τον Δορκοφίκη να «παραβιάζει» αρκετές φορές το κυανέρυθρο καλάθι. Μάλιστα 5 λεπτά περίπου πριν το φινάλε, οι φιλοξενούμενοι έφεραν το ματς στα ίσια (70-70).

Τσιάκος και Βλάχος με κρίσιμα καλάθια στη συνέχεια έδωσαν «πνοή» στον Πανιώνιο, δίνοντας ξανά το προβάδισμα στην ομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι δεν το έβαλαν και ισοφάρισαν ξανά 2 λεπτά πριν τη λήξη σε 75-75.

Τσιάκος και Μίχαλος  όμως πέτυχαν "μεγάλα" τρίποντα, δίνοντας εκ νέου το προβάδισμα στον Ιστορικό, η ομάδα διαχειρήστικε σωστά τα τελευταία δευτερόλεπτα και έφτασε στην σημαντικότατη νίκη με 83-77.

Δεκάλεπτα: 13-18, 35-33, 62-54, 83-77

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Βλάχος 18 (4), Τσιάκος 16 (2), Ζώρζος 11 (1), Μίχαλος 10 (1), Κόκκαλης 8, Φιλιππάκος 7 (1), Αναγνωστάκης 2, Μουρίκης 4, Παπαρέγκας 3 (1), Πρισκομάτης 2, Γαρμπής 2.

ΠΑΠΑΓΟΥ: Βιδάλης 17 (3), Αποστολίδης 2, Δέδες 17 (2), Διαμαντόπουλος 7, Σιούτης 10 (1), Υφαντής 6 (2), Δορκοφίκης 12 (3), Αρσένης 2, Τζιβελέκας 4.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια