Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ενισχύεται με εμπειρία...

Την ενίσχυση του για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής έχει βάλει.. μπροστά ο μπασκετικός Πανιώνιος. Οι κυανέρυθροι ήδη ήρθαν σε συμφω...

Την ενίσχυση του για το πρωτάθλημα της Β' Εθνικής έχει βάλει.. μπροστά ο μπασκετικός Πανιώνιος.

Οι κυανέρυθροι ήδη ήρθαν σε συμφωνία με τον Γιώργο Τσιάκο, η μεταγραφή του οποίου αποτελεί πολύ μεγάλη μεταγραφική επιτυχία για τα δεδομένα της κατηγορίας.

Οι δύο πλευρές έχουν δώσει τα χέρια και ο 33χρονος άσος αναμένεται να δώσει σημαντικές βοήθειες στην ομάδα με την ποιότητα και την εμπειρία του.

Ο Ιστορικός θέλει άμεσα να ολοκληρώσει το ρόστερ του και ήδη στα κυανέρυθρα έχει ντυθεί και ο Λάμπρος Βλάχος.

Ο Βλάχος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Πανιωνίου, πέρυσι αγωνιζόταν στην Ηλυσιακό, έχοντας τον νυν προπονητή του Πανιωνίου,  Κώστα Σορώτο. Έτσι, ο πολύπειρος τεχνικός εμπιστεύθηκε τον 22χρονο  φόργουορντ και τον έφερε στην "Πλατεία". 

Από κει και πέρα, είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Νέα Σμύρνη ο Βαγγέλης Σκλάβος.

Ο 38χρονος αθλητής διαθέτει τεράστια εμπειρία από Ελλάδα και Ευρώπη και αποκτηθεί θα βοηθήσει πολύ τον σύλλογο. Πέρυσι αγωνιζόταν στην Δόξα Λευκάδας.

Τέλος, ο Πανιώνιος φέρεται να προσπαθεί να κάνει το...μπαμ με την απόκτηση του Γιάννη Καλαμπόκη. Ο διεθνής γκαρντ είχε αγωνιστεί με επιτυχία και στο παρελθόν στον Ιστορικό και φυσικά οι συστάσεις περισσεύουν για την ποιότητα του, ειδικά σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Β' Εθνικής.

Σίγουρα, πάντως, σύντομα αναμένονται κι άλλες μεταγραφικές κινήσεις από τον Πανιώνιο, ο οποίος θέλει να αγωνιστεί στο πρωτάθλημα με μοναδικό στόχο την άνοδο στην Α2.

Δεν υπάρχουν σχόλια