Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ανακοίνωσε Πολίμο και άλλους τρεις!

Την απόκτηση του Ηλία Πολίμου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, επιβεβαιώνοντας έτσι το αποκλειστικό ρεπορτάζ του panionianea.gr . Παράλληλα...

Την απόκτηση του Ηλία Πολίμου ανακοίνωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, επιβεβαιώνοντας έτσι το αποκλειστικό ρεπορτάζ του panionianea.gr.

Παράλληλα, οι κυανέρυθροι ανακοίνωσαν τους Κωνσταντίνο Βλάχο (κεντρικός αμυντικός), Σταύρου Μήτκα (αριστερό μπακ) και Ανδρέα Γιαννιώτη  (τερματοφύλακας).

Οι δύο πρώτοι την περασμένη σεζόν αγωνιζόντουσαν στην ομάδα του Φωστήρα, ενώ ο τρίτος στο ΠΑΣ Γιάννινα δανεικός από τον Ολυμπιακό.

Τέλος, στην πρώτη ομάδα προωθήθηκε ο Μάκης Βουκελάτος.

"Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση των ποδοσφαιριστών, Ηλία Πολίμου, Κωνσταντίνου Βλάχου και Σταύρου Μήτκα, ενώ στην πρώτη ομάδα προωθήθηκε ο Μάκης Βουκελάτος.

Παράλληλα η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Ανδρέα Γιαννιώτη. Ο 22χρονος τερματοφύλακας, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας 2 ετών με οψιόν αγοράς από τον ΠΑΝΙΩΝΙΟ. Όλοι οι ποδοσφαιριστές τίθονται άμεσα στην διάθεση της τεχνικής ηγεσίας", ανέφερε η σχετική ανακοίνωση του Πανιωνίου.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια