Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξεκίνησε ο Ιστορικός

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε την Δευτέρα (29/06) ο Πανιώνιος. Το πρώτο "ραντεβού" της...

Την πρώτη του προπόνηση για τη νέα αγωνιστική περίοδο πραγματοποίησε την Δευτέρα (29/06) ο Πανιώνιος.

Το πρώτο "ραντεβού" της χρονιάς επί... χόρτου δόθηκε την Δευτέρα (29/06), όπου παίκτες, τεχνικό τιμ και διοίκηση έδωσαν το "παρών" στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης, για την πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Οι κυανέρυθροι γυμνάστηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη, αλλά και του νέου γυμναστή Nίκου Γιάγκου.

Τα νέα πρόσωπα ήταν οι Σωκράτης Διούδης και  Βασίλης Πατσατζόγλου, οι οποίοι αποτελούν τα δύο πρώτα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και φόρεσαν για πρώτη φορά τα χρώματα του Πανιωνίου.

Όλοι οι ποδοσφαιριστές του Ιστορικού βρέθηκαν κανονικά στη Νέα Σμύρνη, πλην του Ολιβιέ Μπουμάλ που επιστρέφει την Τρίτη (30/06) στην Ελλάδα από την χώρα του και του Χρήστου Τασουλή που έχει άδεια μέχρι την Πέμπτη (03/07) λόγω των υποχρεώσεων που είχε με την Εθνική.

Από εκεί και πέρα, το πρωί της Δευτέρας (29/06) το πρώτο γκρουπ των ποδοσφαιριστών πέρασε από αιματολογικές εξετάσεις στο Ιατρικό Φαλήρου και την Τρίτη (30/06) θα ακολουθήσει το δεύτερο.

Τέλος, η αποστολή του Πανιωνίου θα μεταβεί στις 12/07 στο Καϊμακτσαλάν για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας, ενώ το δεύτερο -εκτός απροόπτου- θα πραγματοποιηθεί στην Τουρκία, όπου η ομάδα θα δώσει και δυνατά φιλικά παιχνίδια.

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια