Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εν αναμονή του... ΠΑΟ!

Τον Παναθηναϊκό περιμένουν στον Πανιώνιο για Ρισβάνη και... Ντίνα. Οι κυανέρυθροι είναι δεδομένο πως ενδιαφέρονται για τον Σπύρο Ρισ...

Τον Παναθηναϊκό περιμένουν στον Πανιώνιο για Ρισβάνη και... Ντίνα.

Οι κυανέρυθροι είναι δεδομένο πως ενδιαφέρονται για τον Σπύρο Ρισβάνη, ο οποίος φαίνεται να μην υπολογίζεται από τους "πράσινους" και αναμένεται να μείνει ελεύθερος.

Στη Νέα Σμύρνη περιμένουν να λυθεί η συνεργασία του 21χρονου ποδοσφαιριστή με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να προχωρήσουν για την απόκτηση του.

Ο Ρισβάνης δεν είναι, όμως, ο μόνος παίκτης του ΠΑΟ που ενδιαφέρει τον Ιστορικό, αφού σύμφωνα με πληροφορίες στον Πανιώνιο εξετάζουν με προσοχή και την περίπτωση του Θανάση Ντίνα.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, ο οποίος την σεζόν που ολοκληρώθηκε μέτρησε 13 συμμετοχές στην Σούπερ Λιγκ, έχει στοιχεία που αρέσουν στους κυανέρυθρους και βλέπουν στο πρόσωπο του έναν παίκτη που μπορεί να "διαδεχτεί" τον Φούντα στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Βέβαια, ο Έλληνας άσος δεσμεύεται με συμβόλαιο για έναν ακόμη χρόνο με τους "πράσινους" και έτσι στον Πανιώνιο περιμένουν να δουν αν θα υπολογίζεται για τη νέα σεζόν από τον Αναστασίου (προπονητής ΠΑΟ).

Πάντως, δεν αποκλείεται να καταφέρει να αποκτήσει και τους δύο παίκτες ο Ιστορικός (Ρισβάνης, Ντίνας), με τον Παναθηναϊκό να διατηρεί ένα ποσοστό μεταπώλησης. Είναι ένα σενάριο που "παίζει" δυνατά και ίσως επικρατήσει.

Όπως και να έχει, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει εξέλιξη στο θέμα, είτε μόνο για τον Ρισβάνη είτε και για τους δύο παίκτες μαζί...


Δεν υπάρχουν σχόλια