Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλλαγή σελίδας στον Ιστορικό!

Το πλειοψηφικό πακέτο της τάξεως του 67% μεταβιβάστηκε στους Δάρα και Ζαμάνη από τον ερασιτέχνη, έχοντας την ομόφωνη ψήφο της Γ.Σ. του ε...

Το πλειοψηφικό πακέτο της τάξεως του 67% μεταβιβάστηκε στους Δάρα και Ζαμάνη από τον ερασιτέχνη, έχοντας την ομόφωνη ψήφο της Γ.Σ. του ερασιτέχνη όπως αποφασίστηκε από την συνέλευση της 17ης Ιουνίου.

Αλλάζει σελίδα πλέον ο Πανιώνιος καθώς έπειτα από 4.5 χρόνια -όταν ο Κωνσταντίνος Τσακίρης παρέδωσε το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών στον Γ. Βεντούρη και τον ερασιτέχνη- βρέθηκαν άτομα να «τρέξουν» τον Ιστορικό και παράλληλα να πάρουν στις πλάτες τους τα χρέη που φτάνουν περίπου τα 5.5 εκατομμύρια ευρώ.

Έπειτα από ομόφωνη απόφαση της Γ.Σ. του Πανιωνίου, ο Χρήστος Δάρας και ο Νίκος Ζαμάνης απέκτησαν το 67% των μετοχών της ΠΑΕ Πανιώνιος με μοναδικό στόχο να ξεπεράσουν τα προβλήματα που δημιούργησαν οι προηγούμενες διοικήσεις τα τελευταία 4.5 χρόνια και να οδηγήσουν τον Πανιώνιο στην θέση που του αρμόζει να βρίσκεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η επιστολή-πρόταση του Τσακίρη και το χρονικό της Γ.Σ.



Με επιστολή του ο Κωνσταντίνος Τσακίρης στράφηκε προς τον ερασιτέχνη από τον οποίο ζήτησε να μην κάνει δεκτή την πρόταση των Δάρα και Ζαμάνη και αντί αυτού να δημιουργηθεί ένα σχήμα πολυμετοχικότητας το οποίο θα απαρτίζεται από 22 άτομα τα οποία θα κατέχουν ένα ποσοστό της τάξεως του 3 %.

Η πρόταση του κ. Τσακίρη συζητήθηκε στη συνέχεια με τον Νίκο Ζαμάνη να παίρνει τον λόγο και να αναφέρει: « Εδώ και ενάμιση χρόνο που έχει αρχίσει η προσπάθεια αυτή, έχουμε έρθει αντιμέτωποι με πολυάριθμες δικαστικές μάχες που δημιουργήθηκαν από τις διοικήσεις που είχαν αναλάβει να τρέξουν την ομάδα μετά την περίοδο που ήταν ο κ. Τσακίρης και κάναμε ότι μπορούσαμε για να σώσουμε τον Πανιώνιο και να τον βάλουμε στις 100 δόσεις».

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Χρήστος Δάρας, ο οποίος τόνισε: « Η ψήφος για εμάς δεν είναι σήμερα. Ήρθε από την τελευταία αγωνιστική και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ όταν μετά το τέλος του αγώνα ακούγαμε από όλους ένα μεγάλο «μπράβο». Φτιάξαμε από το μηδέν μία ομάδα που είχε αξιοπρέπεια, που είτε κέρδιζε, είτε έχανε ήταν με την αξία της».

Μετά τον λόγο πήρε ο Κυριάκος Σκούρας και αναφέρθηκε στο πόσο τραγική ήταν η εικόνα που παρέλαβαν ενάμιση χρόνο πριν όταν και ξεκίνησε η προσπάθεια αυτή.

Στη συνέχεια τα μέλη της Γ.Σ. εξέφρασαν τις απορίες τους προς τους κ. Δάρα και Ζαμάνη, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η διαδικασία της ψηφοφορίας κατά την οποία η απόφαση για την μεταβίβαση του 67% των μετοχών από τον ερασιτέχνη στους Χρήστο Δάρα και Νίκο Ζαμάνη ήταν ομόφωνη, σηματοδοτώντας με τον τρόπο αυτό την αλλαγή σελίδας στον Ιστορικό.

Συντάκτης: Ανδρέας Καραγιάννης

Δεν υπάρχουν σχόλια