Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Προετοιμασία και ρόστερ...

Το θέμα της ανανέωσης  του συμβολαίου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη έκλεισε, όπως αναμενόταν, θετικά και πλέον στον Πανιώνιο έχουν βάλει "...

Το θέμα της ανανέωσης  του συμβολαίου με τον Μαρίνο Ουζουνίδη έκλεισε, όπως αναμενόταν, θετικά και πλέον στον Πανιώνιο έχουν βάλει "μπροστά" τον προγραμματισμό της νέας σεζόν.

Δύο ζητήματα που βρίσκονται στην "κορυφή" του ενδιαφέροντος είναι της καλοκαιρινής προετοιμασίας και του "χτισίματος" του ρόστερ.

Για το πρώτο θέμα, το πιθανότερο είναι η ομάδα να κάνει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στο Καϊμακτσαλάν, μέρος δηλαδή όπου έγινε η προετοιμασία και πέρυσι.

Από εκεί και πέρα, στον Πανιώνιο έχει έρθει πρόταση από την Τουρκία για να ταξιδέψει η ομάδα στην γειτονική χώρα και είναι άκρως ενδιαφέρουσα.

Έτσι, είναι πιθανό το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας να διεξαχθεί στην Τουρκία. Βέβαια, υπάρχει και η λύση του Καρπενησίου, που η ομάδα πέρυσι -κυρίως- είχε κάνει κάποια φιλικά παιχνίδια εκεί.

Όσον αφορά το μεταγραφικό κομμάτι, στα γραφεί της ΠΑΕ φτάνουν συνεχώς προτάσεις με διάφορους νεαρούς ποδοσφαιριστές και στον Πανιώνιο καλούνται να τις αξιολογήσουν και να πάρουν τις σωστές αποφάσεις.

Στο προσκήνιο έχουν έρθει τα ονόματα των Μάντζιου και Πετρόπουλου για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής, ωστόσο ακόμη δεν υπάρχει κάτι δεδομένο.


Δεν υπάρχουν σχόλια