Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πράσινη αλητεία στον αγώνα των Νέων!

Σοβαρά επεισόδια δημιούργησαν οπαδοί του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι των Νέων της ομάδας του με τον Ιστορικό στο γήπεδο της Αργυρούπουλης. ...

Σοβαρά επεισόδια δημιούργησαν οπαδοί του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι των Νέων της ομάδας του με τον Ιστορικό στο γήπεδο της Αργυρούπουλης.

Περίπου 40 πράσινοι οπαδοί έδωσαν το παρόν στην αναμέτρηση και από το πρώτο λεπτό απειλούσαν τους πάντες! Βασικός τους "στόχος" είχαν γίνει τόσο οι παίκτες του Πανιωνίου που βρίσκονταν εκτός αποστολής όσο οι γονείς των ποδοσφαιριστών των κυανέρυθρων που ήταν στην εξέδρα.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού στο τέλος του αγώνα και μετά την ήττα της ομάδας τους από τον Ιστορικό, φανέρωσαν τις... άγριες διαθέσεις τους και κατευθύνθηκαν προς τους κυανέρυθρους παίκτες και γονείς, στους οποίους και επιτέθηκαν!

Αποτέλεσμα της επίθεσης, ήταν ο τραυματισμός δύο ποδοσφαιριστών του Πανιωνίου που βρίσκονταν εκτός αποστολής, αλλά και αρκετοί μικροτραυματισμοί γονέων.

Μάλιστα, ο ένας νεαρός ποδοσφαιριστής του Ιστορικού χρειάστηκε να μεταβεί στο ιατρικό κέντρο για να κάνει περαιτέρω εξετάσεις, αφού δέχτηκε έντονα χτυπήματα στο πρόσωπο.

Τελικά, μετά από λίγη ώρα έφτασε στο σημείο η αστυνομία και η κατάσταση εκτονώθηκε.

Φυσικά στον Πανιώνιο νιώθουν αγανακτισμένοι από τα εν λόγω γεγονότα και δεν μπορούν να πιστέψουν πως σε έναν αγώνα Νέων έγιναν τέτοιες απίστευτες αλητείες!

Λίγη ώρα αργότερα στο γήπεδο βρέθηκαν και άνθρωποι της διοίκησης του Ιστορικού, με τους πράσινους οπαδούς να έχουν βέβαια εξαφανιστεί.

Υπήρξε και παιχνίδι...
Στο αγωνιστικό κομμάτι τώρα, γιατί υπήρξε και παιχνίδι και μάλιστα παιχνιδάρα, ο Ιστορικός αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο με 0-2, ανέτρεψε το εις βάρος του σκορ και πήρε τη νίκη με 3-2.

Στα πρώτα 45 λεπτά η ομάδα του Δημήτρη Κοροπούλη δεν μπόρεσε να βρει τα πατήματα της, έχοντας μάλιστα ως δεδομένο και τις πολλές αναγκαστικές αλλαγές που υπήρχαν στην ενδεκάδα.

Έτσι, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να σημειώσουν δύο τέρματα και να μπουν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους αποτέλεσμα.

Στην "επανάληψη" όμως οι νεαροί παίκτες του Πανιωνία μετατράπηκαν σε... Πάνθηρες! Ανέβασαν ρυθμό και αρχικά ο Παναγιωτόπουλος μείωσε σε 2-1 για την ομάδα, η οποία συνέχισε να πιέζει ψάχνοντας το γκολ της ισοφάρισης.

Αυτό ήρθε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Πρέντι, ο οποίος μετά την ισοφάριση σε 2-2 ανέλαβε την εκτέλεση και του δεύτερου πέναλτι που κέρδισε ο Πανιώνιος διαμορφώνοντας το τελικό 3-2.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα πέναλτι ήταν πεντακάθαρα και κανένας από το τεχνικό τιμ του Παναθηναϊκού διαμαρτυρήθηκε.

Μετά και από αυτή τη νίκη - ανατροπή ο Πανιώνιος μένει ζωντανός στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος, δείχνοντας τα παιδιά του Ιστορικού πως έχουν μεγάλη ψυχή.

Πανιώνιος: Αστράς, Μέξης, Γιαλαμίδης, Καλύβας, Πολυχρονιάδης, Γκίνης, Κάτσικας, Πρέντι, Παναγιωτόπουλος, Γκούμας, Γιοματάρης

Έπαιξαν και οι: Ντάγκρας, Αντωνακόπουλος, Παπανικολάου

Δεν υπάρχουν σχόλια