Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Χρειάζεται υπομονή και επιμονή»

Στην αντίδραση που έδειξε η ομάδα στο τρίτο δεκάλεπτο στάθηκε ο Θανάσης Παπαχατζής, μιλώντας για το εκτός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου μ...

Στην αντίδραση που έδειξε η ομάδα στο τρίτο δεκάλεπτο στάθηκε ο Θανάσης Παπαχατζής, μιλώντας για το εκτός έδρας παιχνίδι του Πανιωνίου με την ΑΕΚ (σ.σ. ήττα 77-64).

«Εύχομαι καλή σεζόν σε όλους. Πιστεύω ότι τηρουμένων των αναλογιών, η ομάδα μας είχε καλή παρουσία. Πάλεψε το παιχνίδι. Τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Η αντίδραση μας ήταν εξαιρετική. Η ΑΕΚ ξεκίνησε πολύ δυνατά, εμείς ήμασταν ξεκάθαρα εκτός ρυθμού. Είχαμε μεγάλο ψυχικό σθένος. Αντιδράσαμε. Το τρίτο δεκάλεπτο ήταν εξαιρετικό, αλλά στην τελευταία περίοδο δεν είχαμε δυνάμεις. Θα τονίσω ότι ο Πανιώνιος έχει αντίπαλο το χρόνο. Ούτε τον εαυτό του, ούτε τις ομάδες που βρίσκει απέναντι του. Αυτή η ομάδα έχει πολλές δυνατότητες, από τον πρώτο παίκτη έως τον τελευταίο. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή και όλα θα πάνε καλά», ήταν τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Πανιωνίου, Θανάσης Παπαχατζής μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στην ΑΕΚ.

Ενας εκ των πρωταγωνιστών για τον Ιστορικό ήταν ο Βασίλης Ξανθόπουλος, ο οποίος ανέφερε για την αναμέτρηση: «Νιώθω λίγο περίεργα, γιατί είναι η πρώτη φορά που βρίσκομαι σε μια τέτοια κατάσταση. Το θετικό είναι πως αυτή η κατάσταση είναι σε ομάδα που γνωρίζω καλά. Εύχομαι να έχουμε μια χρονιά χωρίς τραυματισμούς, γιατί όπως ξέρετε δεν έχουμε κάνει προετοιμασία. Δεν το λέω σαν δικαιολογία. Είναι γεγονός. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Ξεκίνησε πολύ καλά και αυτό μας «σκότωσε». Κάναμε πολλά λάθη, χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ. Αυτά ως επί το πλείστον ήταν καλάθια. Δείξαμε πολύ καλό πρόσωπο, τηρουμένων των αναλογιών κυρίως στη γ” περίοδο, αλλά δεν είχαμε στο τέλος τις δυνάμεις να διεκδικήσουμε τη νίκη. Υπάρχει ταλέντο σε αυτήν την ομάδα, υπάρχουν καλοί νέοι παίκτες. Παλεύουμε με το χρόνο. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά, για να γίνουμε ομάδα».

Δεν υπάρχουν σχόλια