Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Εκτός ο Φούντας

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών, έχοντας κανονικά ό...

Ο Δημήτρης Τερεζόπουλος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην έχει να αντιμετωπίσει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών, έχοντας κανονικά όλους τους παίκτες στην διάθεση του για το παιχνίδι με τον Πανθρακικό.

Έτσι, ο προπονητής του Ιστορικού ήταν αναγκασμένος να αφήσει κάποιον ποδοσφαιριστή του εκτός αποστολής για τον αγώνα της Κομοτηνής και τελικά ο "κλήρος" έπεσε στον Ταξιάρχη Φούντα.

Στην θέση του συμπεριλήφθηκε ο Γιώργος Μασούρας, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία στο παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Εργοτέλη, όμως τις δύο επόμενες αγωνιστικές είχε μείνει εκτός αποστολής.

Έτσι, ο Τερεζόπουλος προσπαθεί να κρατάει "ζεστούς" όλους τους ποδοσφαιριστές του, καθώς θέλει να είναι άπαντες "ετοιμοπόλεμοι", δείχνοντας τους πως τους υπολογίζει όλους.

Η αποστολή του Ιστορικού αναχώρησε το πρωί του Σαββάτου (20/09) για την Κομοτηνή, με τον τεχνικό της ομάδας να παίρνει μαζί του 19 παίκτες, από τους οποίους ένας θα "κοπεί" λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα της Κυριακής (21/09).

Το απόγευμα του Σαββάτου (20/09) θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Θράκης η τελευταία προπόνηση του Πανιωνίου πριν το ματς με τον Πανθρακικό.

Συντάκτης: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια