1

Για τη νίκη επί της Βέροιας, τους στόχους του Πανιωνίου, αλλά και την επιστροφή του στην τεχνική ηγεσία της ομάδας μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Κωνσταντίνος Παναγόπουλος.


Αναλυτικά όσα είπε στον NovaΣπορ fm ο προπονητής του Ιστορικού

Για το τι άλλαξε στον Πανιώνιο:
«Στο παιχνίδι κόντρα στη Βέροια αυτό που άλλαξε ήταν η θετική ενέργεια, η πίστη και η θέληση των παικτών να βγουν νικητές κόντρα στους ίδιους τους εαυτούς τους. Έχω δουλέψει δύο χρόνια με αυτά τα παιδιά και αυτό που τους είπα ήταν να βάλουν τα κεφάλια κάτω και να προσπαθήσουν να πάρουν τη νίκη. Όλες οι ομάδες είναι ιστορικές, η φανέλα του Πανιωνίου είναι τεράστια και έχοντας πάνω από μήνα να πάρουν νίκη ήταν λογικό να υπάρχει άγχος ιδιαίτερα αντιμετωπίζοντας τη Βέροια, μία πολύ καλή ομάδα. Στη ζωή πρέπει να είσαι ρεαλιστής. Το έξτρα άγχος το είχαμε εμείς, αλλά ευτυχώς όλα πήγαν καλά».

Για τους στόχους του Πανιωνίου:
«Αν και δεν αξίζει στον Πανιώνιο αυτό, ξεκάθαρα ο στόχος φέτος είναι η παραμονή. Αυτή είναι η τρίτη συνεχόμενη δύσκολη χρονιά για την ομάδα. Αυτό που θέλουμε και έχουμε στόχο είναι να γίνεται σωστή δουλειά, να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο και όλα τα παιδιά να χαίρονται τα παιχνίδια».

Για το επιθετικό πρόβλημα της ομάδας:
«Δεν υπάρχει κάποιο ειδικό σχέδιο για να λυθεί το επιθετικό πρόβλημα. Με τη συνολική δουλειά θα βελτιωθούμε γιατί υπάρχει ταλέντο στην ομάδα. Ο Αραβίδης, που έχει πετύχει 7 γκολ, είναι ποιοτικός ποδοσφαιριστής και από τους έμπειρους μέσα στην ομάδα».

Για την επιστροφή του:
«Πέρα από κάποια πρόσωπα που άλλαξαν, οι συνθήκες και τα προβλήματα είναι τα ίδια. Εμένα μου ζητήθηκε να έρθω και δεν το σκέφτηκα. Σίγουρα έπαιξε ρόλο το συναίσθημα, υπάρχει δέσιμο με τους ποδοσφαιριστές και ήθελα να έρθω για να βοηθήσω. Η μόνη μου έννοια είναι οι συνθήκες του αγωνιστικού τμήματος, ο Πανιώνιος είναι η μοναδική ομάδα που έχει βγάλει τόσους ποδοσφαιριστές».

Δημοσίευση σχολίου Disqus

 
Top