Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

«Κλείνει» ξένο χαφ και αριστερό μπακ!

Αποστολή Νάουσα: Γιώργος Καρμίρης Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση δύο ακόμη μεταγραφικών κινήσεων βρίσκεται ο Πανιώνιος. Πιο συγκεκριμένα οι κ...

Αποστολή Νάουσα: Γιώργος Καρμίρης

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση δύο ακόμη μεταγραφικών κινήσεων βρίσκεται ο Πανιώνιος.


Πιο συγκεκριμένα οι κυανέρυθροι βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με έναν έμπειρο ξένο ποδοσφαιριστή, ο οποίος αναμένεται να δώσει σημαντικές λύσεις στον χώρο του άξονα της ομάδας.

Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το όνομα του, ωστόσο οι πληροφορίες του panionianea.gr αναφέρουν πως δεν αποκλείεται η απόκτηση του να έχει ολοκληρωθεί ακόμη και μέχρι την Κυριακή (21/07).

Παράλληλα, οι άνθρωποι του Ιστορικού έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με νεαρό ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ.

Ο Νίκος Παντέλης επιθυμούσε να αποκτηθεί ένας παίκτης, ο οποίος θα βρίσκεται πίσω από τον Αλέξανδρο Κούρο στο αριστερό άκρο της άμυνας και όπως όλα δείχνουν άμεσα θα ολοκληρωθεί και αυτή η μεταγραφή.

Πρόκειται για νεαρό ποδοσφαιριστή, που την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνιζόταν σε ομάδα της Football League και οι πληροφορίες που έχουν συλλέξει οι κυανέρυθροι για την αξία του είναι ιδιαίτερα καλές.

Δεν υπάρχουν σχόλια