Ο Ηλίας Ζούρος αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Πανιώνιο, με τους κυανέρυθρους να... φουλάρουν πλέον για τον αντικαταστάτη του.
Ο Ηλίας Ζούρος αποτελεί και τυπικά παρελθόν από τον Πανιώνιο, με τους κυανέρυθρους να... φουλάρουν πλέον για τον αντικαταστάτη του.
Tέλος και επίσημα ο Ζούρος, με Καραγιάννη στον πάγκο στη Γαλλία
Σύμφωνα με πληροφορίες του panionianea.gr, οι άνθρωποι της ΚΑΕ βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές με τον Νέναντ Μάρκοβιτς.
Ο Βόσνιος coach, ο οποίος έχει υπηρετήσει τον Πανιώνιο στο παρελθόν και ως παίκτης αλλά και ως προπονητής, βρίσκεται στην κορυφή της σχετικής... λίστας του Πανιωνίου και μάλιστα -σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας- πλησιάζει στη Νέα Σμύρνη.
Θυμίζουμε ότι το όνομα του είχε "παίξει" και το περασμένο Καλοκαίρι για τον Ιστορικό, όμως συνέχισε την καριέρα του στην Τουρκία και την Μπούρσασπορ.
Εντός των επόμενων ωρών ή ημερών θα ξεκαθαρίσει αν ο Μάρκοβιτς ή κάποιος άλλος τελικά θα είναι ο εκλεκτός της διοίκησης του Πανιωνίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια