Το φως της δημοσιότητας είδε για μία ακόμα φορά φέτος καταγγελτικό δημοσίευμα του δικηγόρου Γιώργου Παναγόπουλου εις βάρος της ΠΑΕ Πανιώνιος
Το φως της δημοσιότητας είδε για μία ακόμα φορά φέτος καταγγελτικό δημοσίευμα του δικηγόρου Γιώργου Παναγόπουλου εις βάρος της ΠΑΕ Πανιώνιος.
Με αφορμή, λοιπόν, αυτό το θέμα, να αναφέρουμε πως στις 22/10/2025 η ΕΕΑ εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση, κατά την οποία απορρίπτει τις αιτήσεις Παναγόπουλου για κατάπτωση εγγυητικής επιστολής της κυανέρυθρης ΠΑΕ, που αφορά την υπόθεση του Πιέρρου Θωμάκου.
Μάλιστα, ο Κώστας Ρούπτσος σχετικά με αυτά τα ζητήματα, είχε αναφέρει στην εκπομπή του panionianea.gr, πως η ΠΑΕ οφείλει να εναρμονίζεται με τις αποφάσεις της ΕΕΑ και όχι με τα όσα κάποιοι προσπαθούν να ισχυριστούν μέσω δημοσιευμάτων.
Να διευκρινίσουμε ότι σε περίπτωση που δεν απορριφθούν τα σχετικά αιτήματα, όπως συνέβη πρόσφατα και με τον ΟΦΗ, η ΠΑΕ έχει προθεσμία να καλύψει τις οφειλές εντός εύλογου χρονικού διαστήματος που ορίζεται από την απόφαση.
Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, στην περίπτωση της ΠΑΕ Πανιώνιος όλες οι περιπτώσεις αυτές έχουν καλυφθεί και γιαυτό η ομάδα δεν έχει τιμωρηθεί με κατάπτωση εγγυητικής και αφαίρεση βαθμών.
Το σχετικό επίσημο έγγραφο της ΕΕΑ:

.jpg)
Δεν υπάρχουν σχόλια