Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ξανθοπούλoυ: «Ανυπομονώ να πανηγυρίσω με τον κόσμο του Πανιωνίου»

Στα «κυανέρυθρα» ντύθηκε και η Μαρτίνα Ξανθοπούλου, επιστρέφοντας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βόλεϊ στην Ταϋλάνδη.

Στα «κυανέρυθρα» ντύθηκε και η Μαρτίνα Ξανθοπούλου, επιστρέφοντας από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα βόλεϊ στην Ταϋλάνδη.

Η διεθνής λίμπερο, που αποτελεί μία από τις ουσιαστικές προσθήκες του Πανιωνίου για τη φετινή σεζόν, δήλωσε ανυπόμονη για την έναρξη του πρωταθλήματος, αφού αντίκρισε και το ανακαινισμένο «Ανδρέας Βαρίκας».

Για τις συμπαίκτριες, τον προπονητή και το γήπεδο σχολίασε: 

«Ανυπομονούσα πολύ να έρθω, βλέποντας όλα τα βίντεο, τις φωτογραφίες, τα κορίτσια από τις πρώτες προπονήσεις. Η αλήθεια είναι ότι η προσμονή μου αυτή ήταν τόσο μεγάλη, κυρίως για την αλλαγή του γηπέδου. Πραγματικά είναι απίστευτο το πόσο έχει αλλάξει το γήπεδο. Αξίζει πραγματικά να αναφερθούμε σε αυτό γιατί έχει γίνει πολύ διαφορετικό, έχει γίνει μεγάλη προσπάθεια και πρέπει να το αναγνωρίσουμε αυτό. Η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική. Είμαι πολύ χαρούμενη που γνώρισα τις συμπαίκτριές μου. Ανυπομονώ να τις μάθω καλύτερο να με μάθουν κι εκείνες και να δουλέψουμε μαζί με το staff, το οποίο επίσης είμαι πολύ χαρούμενη που γνώρισα και ανυπομονώ να δουλέψω».

Για τους στόχους της για φέτος δήλωσε: 

«Οι προσωπικοί μου στόχοι είναι να εξελίσσομαι κάθε μέρα με την ομάδα, να δέσω, να ταιριάξω μαζί τους και με το staff, να έχουμε την καλύτερη δυνατή συνεργασία και από εκεί και πέρα προέχουν οι ομαδικοί στόχοι. Να γινόμαστε κάθε μέρα και καλύτεροι όλοι μαζί, να βελτιωνόμαστε, να το χαιρόμαστε βασικά, γιατί όλοι το κάνουμε επειδή το αγαπάμε το βόλεϊ. Δεν πρέπει να το ξεχνάμε αυτό. Και σίγουρα θέλουμε να δούμε ένα γεμάτο γήπεδο, από πέρσι κιόλας το έχω βιώσει γεμάτο και η ατμόσφαιρα είναι εξαιρετική. Φέτος με μεγαλύτερο και καλύτερο γήπεδο φαντάζομαι ότι θα είναι ακόμα πιο ωραία».

Το μήνυμά της στον κόσμο του Πανιωνίου: 

«Ανυπομονώ να πανηγυρίσω με τον κόσμο του Πανιωνίου σε αυτό το γήπεδο. Ένα έχω να πω, αν μας στηρίξουν σίγουρα θα ανταμειφθούν με το θέαμα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Ακολούθησέ μας στα Social Media!