Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Το μήνυμα του Iστορικού για την υιοθεσία αδέσποτων ζώων (pics)

Τον συμβολισμό της 4ης Απριλίου ως Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων, θέλησαν να αναδείξουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου

Τον συμβολισμό της 4ης Απριλίου ως Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων, θέλησαν να αναδείξουν οι άνθρωποι του Πανιωνίου Γ.Σ. Σμύρνης στο παιχνίδι με τον Ελλοπιακό (7/4).

Κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο Αστικής χλωρίδας και Πανίδας του Δήμου Νέας Σμύρνης, οι άνθρωποι του Ιστορικού υποδέχθηκαν στο στάδιο αδέσποτα σκυλάκια και γατάκια, τα οποία... συνόδεψαν τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων κατά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. Με αυτό τον τρόπο, εστάλη το μήνυμα περί της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων, με τη σχετική ανακοίνωση πριν τον αγώνα να αναφέρει:


«Με αφορμή τον συμβολισμό της σημερινής, Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων, στην προσεχή αναμέτρηση της ομάδας με αντίπαλο τον Ελλοπιακό, την Κυριακή 7 Απριλίου στις 16:00, θα έχουμε τη χαρά να υποδεχθούμε στο στάδιό μας μικρούς τετράποδους φίλους, που φιλοξενούνται από το γραφειο Αστικής χλωρίδας και Πανίδας του Δήμου Νέας Σμύρνης.


Τους μικρούς μας φίλους θα συνοδέψουν στον αγωνιστικό χώρο πριν την έναρξη του αγώνα οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας.


Με αυτό τον τρόπο ευελπιστούμε ότι ως Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης θα συμβάλουμε στην ενίσχυση του μηνύματος υπέρ της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων.


Ευχαριστούμε θερμά την αντιδήμαρχο σχολικών μονάδων και φιλοζωίας κα. Μαρίνα Δεκούλου για την όμορφη αυτή πρωτοβουλία, η οποία μας βρίσκει απόλυτα και παντοτινά συμμάχους, έως ότου όλα τα αδέσποτα βρουν ένα σπίτι και την αγάπη που τους αξίζει!


*Για όποιον ενδιαφέρεται να υιοθετήσει έναν υπέροχο τετράποδο σύντροφο ζωής, μπορεί να το κάνει επικοινωνώντας με το Γραφείο χλωρίδας και πανίδας του Δήμου που βρίσκεται στην Ανδριανουπόλεως 18 στον 1ο όροφο και λειτουργεί Δευτέρα με Παρασκευή 08:30-15:00. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2109370282.

Τμήμα κοινωνικών δράσεων Πανιώνιου Γ.Σ. Σμυρνης»









Δεν υπάρχουν σχόλια