Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Ισόπαλος με τον Εθνικό στη Nέα Σμύρνη

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Πανιώνιος με τον Εθνικό στο μεγάλο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής στην Γ' Εθνική .  Παραμένει μόνος πρώτος στο...

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Πανιώνιος με τον Εθνικό στο μεγάλο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής στην Γ' ΕθνικήΠαραμένει μόνος πρώτος στο +5 ο Ιστορικός.

Μία γιορτή του ποδοσφαίρου παρακολουθήσαμε στη Νέα Σμύρνη, όπου περισσότεροι από 5.000 φίλοι του Ιστορικού (και περίπου 250 του Εθνικού) έδωσαν βροντερό "παρών" και οι δύο ομάδες προσέφεραν ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι.

Ο φιλοξενούμενος Εθνικός ήταν η ομάδα που είχε περισσότερη ανάγκη τη νίκη για να μειώσει την διαφορά από την κορυφή, ενώ ο Πανιώνιος ήθελε το "τρίποντο" για να ανέβει στο +8 από τον αντίπαλο του.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στο ματς, όμως οι δύο πρώτες σημαντικές ευκαιρίες του ημιχρόνου άνηκαν στον Ιστορικό, με τον Γεμιστό στο 11' και στο 25' να μην μπορεί με σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.

Στο 36' ο Εθνικός από την μεριά του έχασε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Αρχικά ο Σκαφίδας έδιωξε το κοντινό πλασέ του Γεωργούση και εν συνεχεία ο Ζούλιας με τάκλιν είπε "όχι" στο σουτ που έκανε ο Αντωνίου προ κενής εστίας.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Πανιώνιο. Στο 48' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Θεοδώρου, με τον Εθνικό να μένει με παίκτη λιγότερο.

Παρόλα αυτά η ομάδα του Πειραιά στο 57' κατάφερε να ανοίξει το σκορ με πολύ ωραία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργούση.

Ένα γκολ, όμως, που ο Πανιώνιος κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα. Στο 59' μετά από φάουλ του Μπουρλάκη, ο Κατσογιάννης άθελα του με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, για το 1-1.

Από εκεί και πέρα, η ομάδα του Γεωργιάδη πήρε τον έλεγχο του αγώνα, πίεσε για το δεύτερο τέρμα, όμως δεν κατάφερνε να βρει εύκολα διαδρόμους προς την αντλιπαλη εστία.

Στο 68' το σουτ του Στούπη πέρασε άουτ, ενώ στο 70' το σουτ του Παυλάκη μπόκαρε ο Κούμπουλα.

Στο 89' ο Γεμιστός έκανε το δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή, με τον γκολκίπερ του Εθνικού να μπλοκάρει σταθερά, ενώ η πολύ μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο χάθηκε στις καθυστερήσεις.

Μετά από σέντρα, η μπάλα έφτασε στον Γεμιστό, ο οποίος από το ύψος του δευτέρου δοκαριού έπιασε το σουτ στη κίνηση, με την μπάλα να περνάει λίγο πάνω από την εστία του Εθνικού.

Έτσι, το 1-1 έμεινε έως το φινάλε, με τους παίκτες των δύο ομάδων να δέχονται το χειροκρότημα από τους φιλάθλους του.

Πλέον ο Πανιώνιος έχει 35 βαθμούς και παραμένει μόνος πρώτος στην κορυφή της βαθμολογίας, με τον Εθνικό να ακολουθέι με 30.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

Διαιτητές: Ρεντίφης, Σούζας-Κάλλης (Ανατ. Αττικής)


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλλι, Διονέλλης (64' Παυλάκης), Ποτουρίδης, Ζούλιας, Πότσι, Μπουρλάκης (87' Χριστόπουλος), Μπρέγκου (64' Στούπης), Ιγνατίδης, Γεμιστός, Γλυνός (64' Γροντής)


ΕΘΝΙΚΟΣ (Βαγγέλης Χαντές): Κούμπουλα, Παπαγγελής, Ζωγραφάκης, Θεοδώρου, Κατσόγιαννης, Μαλάι, Ντινιωτάκης (81' Βαλαβανόπουλος), Πολύζος, Γεωργούσης (64' Σεκούμπα), Μακρυγιάννης (63' Κυριαζής), Αντωνίου (53' Χρούστινετς).


Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια