Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Νίκη, διατήρηση των κεκτημένων και καλές... Γιορτές!

Τη νίκη με 2-0 πέτυχε ο Πανιώνιος απέναντι στην Επισκοπή

Τη νίκη με 2-0 πέτυχε ο Πανιώνιος απέναντι στην Επισκοπή, διατήρηση την διαφορά των πέντε βαθμών από τον Εθνικό και θα κάνει καλές... Γιορτές!

Oι κυανέρυθροι ήταν ανώτεροι από τον αντίπαλο τους στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και χωρίς να πατήσουν ιδιαίτερα το πόδι στο γκάζι κατάφεραν και έφτασαν στην σημαντική επικράτηση.

Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός δεν ήταν καλός, με τις ευκαιρίες να μην είναι πολλές μπροστά από τις δύο εστίες.

Στο 26' ο Γροντής με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα προς την εστία, όμως ο Ψαρράς με πολύ καλή επέμβαση έστειλε την μπάλα σε κόρνερ.

Στο 31’ ο Γλυνός έξω από τη περιοχή δοκίμασε ένα δυνατό συρτό σουτ μέσα από τη περιοχή, η μπάλα πέρασε άουτ. Ένα λεπτό αργότερα μεγάλη ευκαιρία για τον Πανιώνιο, με τον Γροντή να βρίσκει μόνο του μέσα στην περιοχή τον Ιγνατίδη, ο οποίος να και αμαρκάριστος έκανε το σουτ με το κακό του πόδι, με την μπάλα να περνάει άουτ.

Στο 44’ ο Ιστορικός έφτασε κοντά στο το 1-0, όταν από εκτέλεση κόρνερ, ο Πότσι πήρε τη κεφαλια, με τον Ψαρρά να διώχνει πολύ δύσκολα. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, έχασε ευκαιρία η Επισκοπή, με τον Γιούτα να βγάζει σε τετ α τετ τον Κάμερον, όμως το πλασέ του πήγε ψηλά άουτ.

Στο δεύτερο μέρος, ο Πανιώνιος πίεσε στα πρώτα λεπτά και απείλησε στο 48′ με τον Ιγνατίδη να κάνει το σουτ, σωτήρια κόντρα από τον Κεφαλά για την ομάδα του, πριν η μπάλα φτάσει στην εστία. Στο 50′ ο Γροντής λίγο έξω από τη περιοχή, εκτέλεσε το φάουλ, ο Ψαρράς δύσκολα έδιωξε σε κόρνερ. 

Στο 52′ ο Πανιώνιος κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Χάιδου στον Γεμιστό. Ο Γροντής εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι και άνοιξε το σκορ για τον Ιστορικό.

Οι κυανέρυθροι κλείδωσαν τη νίκη τους στο 81'. Μετά από φάση διαρκείας και ασταθή έξοδο του Ψαρρά, ο Μπρέγκου μέσα από την περιοχή πλάσαρε εύστοχα και έγραψε το τελικό 2-0.

Αυτή ήταν η 13η νίκη του Πανιωνίου στο πρωτάθλημα και θα κάνει... Γιορτές έχοντας την υπέρ του διαφορά στο +5 από τον δεύτερο Εθνικό.


ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κ. Γεωργιάδης): Σκαφίδας, Χοτζάλι (82' Ξυγκόρος), Ποτουρίδης, Καλύβας, Παυλάκης, Μπρέγκου (, Πότσι, Γροντής (90' Ζούλιας), Γλυνός (46' Στούπης), Χριστόπουλος (46' Γεμιστός), Ιγνατίδης (82' Φερεκίδης)

ΕΠΙΣΚΟΠΗ (Μ. Στεφανίδης): Ψαρράς, Χάιδος (78' Τζωρτζινάκης), Μίχος, Δωματάς, Κονγκάγια (71' Μέτα), Λίμα, Δημητρακούδης, Πάτας, Μερμέρογλου (64' Σουρνάκης), Κεφαλάς, Κάμερον

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Φωτογραφία: Δημήτρης Βλάχος

Δεν υπάρχουν σχόλια