Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Αλέξανδρος Γούνας: «Ο Πανιώνιος έχει τα εχέγγυα και τα εφόδια να πάει μακριά στο Euro Cup»

Ο αρχηγός του Πανιώνιου, Αλέξανδρος Γούνας, προχώρησε σε δηλώσεις

Ο αρχηγός του Πανιώνιου, Αλέξανδρος Γούνας, προχώρησε σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα gazzetta.gr, με αφορμή την κλήρωση στους ομίλους του Euro Cup. 

Ο Πανιώνιος χρειάστηκε να παίξει «τελικό» πρόκρισης με την ουγγρική Όρβοσι την Κυριακή (24/9) στη Νέα Σμύρνη για να εξασφαλίσει την πρόκριση στη φάση των ομίλων του Euro Cup. 

 Η κλήρωση της Τρίτης (26/9) έφερε τον Ιστορικό στον 4ο όμιλο με αντιπάλους τις ιταλικές Τεργέστη, Ορτίτζα Συρρακουσών και την Πρίμορατς Κότορ από το Μαυροβούνιο.

«Κληρωθήκαμε σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο, θα έλεγα πως μετά τον όμιλο του Απόλλωνα (2ο), ο δικός μας είναι ο αμέσως πιο δύσκολος. Εχει δυο ιταλικές ομάδες με παράδοση στην Ευρώπη, η Ορτίτζα πέρυσι ήταν 3η στο ιταλικό πρωτάθλημα, ενώ υπάρχει και η Πρίμορατς Κότορ, που εκπροσωπεί μια σημαντική σχολή. Θα πρέπει να δούμε ένα, ένα τα παιχνίδια και να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας, που μας δίνει ισχύ. Ο Πανιώνιος έχει ενισχυθεί, έχει τα εχέγγυα και τα εφόδια να περάσει και να πάει μακριά στο Euro Cup. Πέρυσι φθάσαμε στα ημιτελικά, τώρα εφόσον περάσουμε, θα βρούμε και οκτώ ομάδες που θα έρθουν από τους ομίλους του Champions League και αυτό είναι λίγο άδικο για τις ομάδες του Euro Cup» συνέχισε ο Αλέξανδρος Γούνας. 

 Ο Πανιώνιος κάνει πρεμιέρα στο πρωτάθλημα της Α1 φιλοξενώντας τον Όμιλο Φίλων Θαλάσσης την Τετάρτη (27/9, 15:00) για τον Β' όμιλο της α' φάσης. «Θα πρέπει να έχουμε την υψηλότερη δυνατή συγκομιδή πόντων στην πρώτη φάση. Η σεζόν είναι ιδιαίτερη, θα υπάρξει τρίμηνη διακοπή, εμείς οφείλουμε να δουλέψουμε και να προσπαθήσουμε να φέρουμε τον Πανιώνιο στο σημείο να διεκδικεί νίκες και επιτυχίες απέναντι στις δυνάμεις του πρωταθλήματος» κατέληξε ο περιφερειοκός των «κυανέρυθρων».

Δεν υπάρχουν σχόλια