Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

ΣΟΚ! Nεκρός ο Μάρσαλ!

Μία σοκαριστική είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα της Τετάρτης (26/07)

Μία σοκαριστική είδηση έγινε γνωστή το απόγευμα της Τετάρτης (26/07). Ο Ντόνοβαν Μάρσαλ, ο οποίος πριν λίγες ημέρες είχε ανακοινωθεί από τον μπασκετικό Πανιώνιο, έχασε τη ζωή του! 

Την πολύ δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Έλληνας μάνατζερ του Αμερικανού φόργουορντ, Ζώης Χρήστου, με ανάρτηση του στα social media.

Ο 31χρονος μπασλετμπολίστας βρισκόταν στην χώρα του, στις διακοπές του, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και πιάσει δουλειά με τη νέα του ομάδα, τον Πανιώνιο.

Δυστυχώς, όμως, η ζωή τα έφερε έτσι, με τον πρώην παίκτη του Αμύντα να μην πραγματοποιεί ποτέ το ταξίδι της επιστροφής για την χώρα μας.

Όπως, λοιπόν, έγινε γνωστό, ο Μάρσαλ σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στην Αμερική (δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες), με την είδηση να προκαλεί μεγάλη θλίψη στον χώρο του παγκόσμιου μπάσκετ, καθώς ήταν ένας παίκτης που είχε αγωνιστεί με επιτυχία σε διάφορες χώρες της Ευρώπης, όπως φυσικά και της χώρας του.

Μία είδηση που όπως είναι λογικό σόκαρε και τους ανθρώπους του Πανιωνίου, οι οποίοι δεν μπορούσαν να το πιστέψουν.

Θυμίζουμε, ότι ο Ντόνοβαν Μάρσαλ την περασμένη σεζόν αποτέλεσε -ίσως- τον καλύτερο ξένο παίκτης της Α2, με τον Πανιώνιο πριν από λίγες ημέρες να έρχεται σε συμφωνία μαζί του και να ανακοινώνει την απόκτηση του για τη νέα χρονιά.

Δυστυχώς, όμως, ο Αμερικανός δεν θα ξαναπατήσει τα αγαπημένα του παρκέ...

Δείτε το ποστάρισμα από τον μάνατζερ του: 

Επιμέλεια: Γιώργος Καρμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια