Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

O κόσμος «ψηφίζει» Nέα Σμύρνη και «Bαρίκας»!

O μπασκετικός Πανιώνιος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Elite League (Α2)

O μπασκετικός Πανιώνιος τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στην Elite League (Α2) και ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει (επισήμως) ποια θα είναι η έδρα της ομάδας.

Σε κυανέρυθρες συζητήσεις, αλλά και στα social media, αιωρείται το ερώτμημα αν το «σπίτι» των κυανέρυθρων για τη νέα αγωνιστική περίοδο θα εξακολουθεί να είναι το κλειστό «Ανδρέας Bαρίκας» ή κάποιο άλλο, πιο σύγχρονο, όπως το «Σοφία Μπεφόν» που αποτελεί μία από τις επιλογές. 

Επισήμως, ακόμα δεν έχει γίνει κάτι γνωστό, ωστόσο η πλειοψηφία του κόσμου του συλλόγου, κυρίως από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνει ξεκάθαρα την προτίμηση του στο να παραμείνει η ομάδα στη Νέα Σμύρνη και στο «Ανδρέας Bαρίκας».

Άλλωστε, πρόσφατα και οι οργανωμένοι οπαδοί του Ιστορικού, μέσα από την σελίδα τους στο facebook, έγραψαν το εξής: "Το πρώτο από τα δύο βήματα έγινε. Μας απομένει άλλο ένα. Κόσμος και ομάδα, μπορούμε να τα καταφέρουμε να πραγματοποιηθεί άμεσα. Με βάση το σπίτι μας. Τη Νέα Σμύρνη, το «Ανδρέας Βαρίκας». Ας γίνουν αυτά που πρέπει για να μη μεταναστέψει η ομάδα. Δύναμή μας το σπίτι μας!". Μία τοποθέτηση η οποία προφανώς δείχνει και την θέση των Πανθήρων για το εν λόγω θέμα.

Δίχως αμφιβολία το «Bαρίκας» είναι μία πολύ καυτή έδρα και ένα ισχυρό «όπλο» για τον Πανιώνιο, όμως το αρνητικό είναι ότι είναι αρκετά μικρό όσον αφορά την χωρητικότητα του και ενδεχομένως -αν είναι εφικτό- να χρειάζεται μία τροποποίηση για να μπορεί να δέχεται περισσότερο κόσμο.

Όπως και να έχει, σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει και τυπικά το σχετικό θέμα... 

Δεν υπάρχουν σχόλια