Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πάνθηρες: «Tο ραντεβού δόθηκε, το κλειστό θα δονείται από νωρίς...»

Το μήνυμα των Πανθήρων για τον "τελικό" της ανόδου για τον μπασκετικό Πανιώνιο

Το μήνυμα των Πανθήρων για τον "τελικό" της ανόδου για τον μπασκετικό Πανιώνιο, το Σάββατο κόντρα στην Μύκονο, στη Νέα Σμύρνη:

"Tο περασμένο Σάββατο έγινε το πρώτο βήμα. Πλέον έχει απομείνει το καθοριστικό, αυτό της επιστροφής, της επιβεβαίωσης πως ο μπασκετικός Πανιώνιος, το τμήμα που έχει γαλουχήσει γεννιές κυανέρυθρων οπαδών, είναι και πάλι εδώ, ισχυρό, με σημαιοφόρο τον δικό μας, Φάνη.

Το ραντεβού μας δίνεται, αυτή τη φορά στις 14:00, έξω από το κλειστό που φέρει το όνομα του ανθρώπου, που με μόχθο, μεράκι και ατελείωτη αγάπη για το κόκκινο και το μπλε, ξύπνησε τον γίγαντα που λέγεται Πανιώνιος, σε χρόνια δύσκολα.
Σήμερα, τα «παιδιά» του Ανδρέα Βαρίκα, οι πιστοί της κυανέρυθρης ιδέας, θα σηκώσουν το βάρος να επαναφέρουν το τμήμα μπάσκετ του Πανιωνίου Γ.Σ.Σμύρνης, ξανά εκεί όπου ανήκει, εκεί όπου το θέλουν ο Ανδρέας, ο Μπόμπαν, ο Μάκης, ο «Τρομάρας» και τόσοι άλλοι...
Το ραντεβού δόθηκε. Το κλειστό θα δονείται από νωρίς, η ιαχή των Πανθήρων και η κυανέρυθρη λάβα θα φέρει την πολυπόθητη άνοδο.
Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι των τελευταίων χρόνων για τον μπασκετικό Πανιώνιο, ο κόσμος θα φέρει το μόνο αποτέλεσμα που υπάρχει, ο κόσμος θα σταθεί στο πλευρό της ομάδας, απεναντι στις ψευτοπροκλήσεις ορισμένων γραφικών.
Μόνο μια ομάδα θα πάρει την άνοδο, μονο μια ομάδα θα πανηγυρίζει το βράδυ του Σαββάτου... Και αυτή φέρει στο στήθος της, την ασπίδα των Ιώνων, αυτή φοράει το κόκκινο και το μπλε, αυτή είναι ο Πανιώνιος Γ.Σ.Σμύρνης.
«Κόλαση, κόλαση μέσα στο κλειστό...»... Ξέρετε εσείς...
ΥΓ. Από τις 14:00, έξω από το γήπεδο, θα υπάρχουν προϊόντα του Panthers Club."

Δεν υπάρχουν σχόλια