Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Κ18: Μπαίνει στην τελική ευθεία!

Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου: Μετά την εξαιρετική της πορεία στον 4ο όμιλο του α' γύρου, όπου τερμάτισε στην κορυφή με 9 ν...

Από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου:

Μετά την εξαιρετική της πορεία στον 4ο όμιλο του α' γύρου, όπου τερμάτισε στην κορυφή με 9 νικες και 1 ισοπαλία σε 10 αγώνες, αλλά και εκείνη που ακολούθησε στον 8ο όμιλο του β' γύρου (Ισχυρών) όπου κατέλαβε ξανά την 1η θέση με 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 1 ήττα, η ομάδα Κ18 του Πανιωνίου μπαίνει πλέον στην τελική ευθεία του αντίστοιχου ηλικιακού Πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Το απόγευμα του Σαββάτου (22/4) στις 19:15 το συγκρότημα του Γιώργου Λαμπαδινού θα υποδεχθεί στο γήπεδο Αργυρούπολης Β' τον ΑΟ Νέας Ιωνίας σε νοκ άουτ παιχνίδι για τη φάση των «16» και με στόχο την πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. απευθύνει κάλεσμα προς τους φιλάθλους της ομάδας μας, αλλά και προς τους αθλητές των υπολοίπων τμημάτων της Ακαδημίας μας, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό των παιδιών, να χειροκροτήσουν τις προσπάθειές τους και να τους ωθήσουν σε άλλη μία επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια