Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Κ16: Προκρίθηκε ως πρώτος στους «8»!

Η καλή μέρα από το... μεσημέρι φάνηκε για την Κ16 του Πανιωνίου, η οποία λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο επί της Φίτεσε (1-0), κατέβαλε με σκορ ...

Η καλή μέρα από το... μεσημέρι φάνηκε για την Κ16 του Πανιωνίου, η οποία λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο επί της Φίτεσε (1-0), κατέβαλε με σκορ 1-0 και τον Μακεδονικό, εξασφαλίζοντας την πρώτη θέση στον όμιλό της και, κατ' επέκταση, την πρόκριση στους «8» του Elite Cup, δίχως να έχει σημασία το αποτέλεσμα στο πρώτο παιχνίδι της σημερινής μέρας με τον Άρη Λεμεσού. 

Έτσι, η ομάδα του Χρ. Κώτση θα αντιμετωπίσει στις 17:45 είτε τον Άρη Θεσσαλονίκης είτε τον Ερυθρό Αστέρα με στόχο την πρόκριση στην ημιτελική φάση! 

Το παιχνίδι με τον Μακεδονικό ξεκίνησε κάπως νωχελικά λόγω και της κόπωσης από το παιχνίδι με την ολλανδική ομάδα. Οι παίκτες μας είχαν κάποιες ευκαιρίες, αλλά δεν είχαν καθαρό μυαλό για να τελειώσουν τις φάσεις. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 15 λεπτό έφτασαν στο γκολ της νίκης, όταν ο Μπεχράκης πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή και με εξαιρετικό πλασέ σημείωσε το 1-0, αφιερώνοντας το γκολ στον τραυματία Μάριο Σακολλάρι! 

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Χρήστος Κώτση): Μαραβέγιας, Πρίφτι, Παλαιολόγος, Αθανασάκης, Κωστέας, Τερζής, Θεοχαρόπουλος, Οθωναίος, Μπεχράκης, Θωμάκος, Παυλόπουλος. 

Έπαιξαν και οι Γιαλάφος, Κολυμπήρης, Σαϊνίδης, Μπινάτσης, Ζγούρης

Δεν υπάρχουν σχόλια