Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Παρουσία Εισαγγελέα και αυξημένη αστυνομική παρουσία ζητάει η Ρόδος για τη Nέα Σμύρνη!

Παρουσία εισαγγελέα επιθυμεί η ομάδα της Ρόδου να διεξαχθεί το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Παρουσία εισαγγελέα επιθυμεί η ομάδα της Ρόδου να διεξαχθεί το κρίσιμο παιχνίδι με τον Πανιώνιο στο πλαίσιο της συνέχειας του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής.


Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα rodiaki.gr, η διοίκηση των πρασίνων με επιστολή που απέστειλε στην Εισαγγελία Ρόδου ζητάει να κινηθεί η σχετική διαδικασία προκειμένου στο παιχνίδι της Νέας Σμύρνης να υπάρχει εισαγγελέας.


Η Ρόδος στο σχετικό έγγραφό της, επικαλείται γεγονότα που είχαν συμβεί όπως λέει, στο παιχνίδι του Πανιωνίου με τη Μύκονο, το οποίο είχε πραγματοποιηθεί στις 15 Ιανουαρίου 2023 στο ίδιο γήπεδο. Οι πληροφορίες της «Αθλητικής Ροδιακής» αναφέρουν ότι τα «ελάφια» ζητάνε και αυξημένη αστυνομική προστασία της αποστολής από τη στιγμή που θα αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Βενιζέλος».


Σχόλιο: Προφανώς στην Ρόδο θυμούνται καλά όσα έγιναν στο παιχνίδι του πρώτου γύρου στην έδρα τους, όπου είχαμε διάφορες... ομορφιές, εκτός αλλά και εντός αγωνιστικού χώρου και θεωρούν πως και ο Πανιώνιος θα λειτουργήσει ανάλογα στη Νέα Σμύρνη. Προς ενημέρωση τους, o Πανιώνιος δεν "παίζει" παιχνίδια ούτε στο παρασκήνιο, ούτε λειτουργεί με αυτές τις πρακτικές που κάποιοι έχουν μάθει να υποδέχονται τους αντιπάλους τους. Είναι ξεκάθαρο πως η Ρόδος προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα από νωρίς ενόψει του αγώνα της Νέας Σμύρνης, όμως ο κόσμος του Ιστορικού δεν πρέπει και δεν θα "τσιμπήσει"! 

Δεν υπάρχουν σχόλια