Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Mε μοναδικό στόχο τη νίκη στη Γαστούνη ο Iστορικός!

Την Κυριακή 5/3 στις 15.00 ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αίαντα Γαστούνης στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ&...

Την Κυριακή 5/3 στις 15.00 ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Αίαντα Γαστούνης στα πλαίσια της 16ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Το ντεμπούτο στο πάγκο του Πανιωνίου του Περικλή Παπαπαναγή ενάντια στον Παναργειακό δεν συνοδεύτηκε με νίκη καθώς οι δύο ομάδες έμειναν κολλημένες στο 0-0.

Ο Πανιώνιος πήρε ακόμη μια ισοπαλία, την 7η για τη φετινή σεζόν και έχασε κι άλλο έδαφος στη μάχη της ανόδου. Μια ισοπαλία που τον έφερε στην 4η θέση έξι βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Αιολικό και τρεις πίσω από τη Μύκονο και τη Ρόδο.

Η νίκη στη Γαστούνη αποτελεί μονόδρομο για τον Ιστορικό αν θέλει να μείνει κοντά στην διεκδίκηση της ανόδου και να παλέψει μέχρι τέλους για όσες πιθανότητες του αναλογούν. Το έργο του όμως δεν θα είναι εύκολο μιας και ο Αίαντας Γαστούνης είναι από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες του ομίλου έχοντας πέντε νίκες στις τελευταίες επτά αναμετρήσεις.

Στο αγωνιστικό κομμάτι επιστρέφει στην αγωνιστική δράση ο Γκότοβος, έπειτα από τον τραυματισμό του που τον κράτησε εκτός γηπέδων για αρκετό διάστημα, και τίθεται ξανά στα πλάνα του Περικλή Παπαπαναγή. Mάλιστα, έχει και μεγάλες πιθανότητες για να ξεκινήσει βασικός στην αναμέτρηση. Από την άλλη ο προπονητής του Ιστορικού δεν μπορεί να υπολογίζει στον Σπύρο Γεωργούση που υπέστη θλάση και δεν θα βρίσκεται στην αποστολή για την Γαστούνη.

Επιμέλεια: Θανάσης Σχοινάς 

Δεν υπάρχουν σχόλια