Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Eκδήλωση panionianea.gr: Πανιώνια ατμόσφαιρα, Πανιώνια οικογένεια!

Τα panionianea.gr φέτος συμπληρώνουν 11 χρόνια ζωής και το γιόρτασαν με όλη την Πανιώνια οικογένεια.

Τα panionianea.gr φέτος συμπληρώνουν 11 χρόνια ζωής και το γιόρτασαν με όλη την Πανιώνια οικογένεια.

Το βράδυ της Τετάρτης (01/02) τα panionianea.gr έκοψαν την πίτα τους για το νέο έτος στο ολοκαίνουργιο και πανέμορφο Members Club στη Νέα Σμύρνη. Εκτός από την καθιερωμένη κοπή της πίτας, προχώρησαν και σε τιμητικές βραβεύσεις σε τμήματα και ανθρώπους που κάνουν περήφανο τον σύλλογο, αλλά και σε δώρα! 

Την βραδιά παρουσίασε ο Ανδρέας Καραγιάννης, με τους οικοδεσπότες της ιστοσελίδας Γιώργο Καρμίρη & Παναγιώτη Κυπραίο να παίρνουν τον λόγο, αναφερόμενοι τόσο στην διαδικασία της εκδήλωσης, όσο και σε όλη αυτή την πορεία των 11 χρόνων του panionianea.gr.

Το "παρών" έδωσαν πραγματικά άπαντες. Όλα τα τμήματα του Συλλόγου. Αθλητές, προπονητές, έφοροι, διοικούντες. Όλος ο Πανιώνιος ενωμένος. Όλη η κυανέρυθρη οικογένεια μαζί. Αυτός ήταν πάντα ο στόχος του panionianea.gr στις εκδηλώσεις που έχει πραγματοποιήσει. Να ενώσει, να δυναμώσει, να συσπειρώσει όλο τον Πανιώνιο. Το καταφέραμε για μία ακόμα φορά και αυτό μας κάνει ευτυχισμένους!

Οι βραβεύσεις ήταν εννέα και έγιναν...: 

  1. Στο τμήμα Πόλο του Ιστορικού που  για τις μεγάλες επιτυχίες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Η ομάδα που στα δύσκολα χρόνια του συλλόγου κρατάει πολύ ψηλά τη σημαία του Πανιωνίου.
  2. Στον Σύνδεσμο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πανιωνίου τόσο για την αγωνιστική όσο και για την κοινωνική του προσφορά. Πάντα στη πρώτη γραμμή προτάσσοντας το σήμα του συλλόγου σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδος.
  3. Στην σημαία του Πανιωνίου Φάνη Χριστοδούλου για την τεράστια προσφορά του στον αγαπημένο μας σύλλογο. Ένας αθλητής, ένας άνθρωπος που έχει δοξάσει και δοξαστεί με την κυανέρυθρη φανέλα!
  4. Στον πιστό φίλο του Πανιωνίου Μιχάλη Δόνα που έχει διατελέσει και παράγοντας του Πανιωνίου και επί σειρά ετών βρίσκεται κοντά στον Ιστορικό αψηφώντας χιλιόμετρα και αποστάσεις. Πραγματικά έχει σπάσει τα κοντέρ κάνοντας το Νεμέα-Αθήνα, Νέα Σμύρνη – Καλλιθέα.
  5. Στον Ζαφείρη Κάκκαρη που είναι ο πρώτος σε συμμετοχές τερματοφύλακας του Πανιωνίου στον Α' Εθνική. Βασικός τερματοφύλακας στην Κυπελλούχο ομάδα του 1979 και διεθνής με την Εθνική ομάδα.
  6. Στο ανδρικό τμήμα Μπάσκετ του Ιστορικού για την επιτυχημένη πορεία σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Η επιστροφή του Πανιωνίου εκεί που ανήκει έχει ήδη ξεκινήσει και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές και κυρίως στον κ. Παναγιώτη Ηλιάδη και κ. Θοδωρή Μικρόπουλο που μπήκαν το Καλοκαίρι μπροστά και δημιούργησαν μία ομάδα που πάνω απ' όλα βγάζει υγεία!
  7. Στο ανδρικό τμήμα Βόλεϊ του Πανιωνίου που με την στήριξη των φιλάθλων του Ιστορικού προχωράει σε επιτυχίες. Ένα τμήμα που βασίζεται στις δυνάμεις πιστών φίλων του Ιστορικού. 
  8. Στον Νίκο Παρασκευόπουλο για την υποστήριξη του στην ιστοσελίδα μας, αλλά και την επί χρόνια βοήθεια του στον Πανιώνιο!
  9. Στον Σύνδεσμο των Πανθήρων για την συμπλήρωση 40 χρόνων από την ίδρυση τους. Πάντα δυναμικά στο πλευρό του Ιστορικού, στα εύκολα και στα δύσκολα! 
Επίσης δόθηκαν δώρα σε ανθρώπους που έχουν βοηθήσει σημαντικά τόσο την ιστοσελίδα μας, όσο και τον Πανιώνιο! Μεταξύ άλλων, στον κ. Νίκο Ζαχαρόπουλο, τον κ. Λευτέρη Κίκερη, τον κ. Μάκη Δρελιώζη κ.α.

Σας ευχαριστούμε όλους πάρα πολύ για την υπέροχη Πανιώνια βραδιά που ζήσαμε και ήδη ανυπομονούμε για την επόμενη.

Ευχαριστούμε πολύ τον Ιάκωβο Ζώρζο για την άψογη φιλοξενία στο Members Club και την εξαιρετική συνεργασία!

*Θα ακολουθήσει πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ, βίντεο και συνεντεύξεις από την Πανιώνια Εκδήλωση.

Φωτογραφίες: Δημήτρης Βλάχος

panionianea.gr: 11 χρόνια δίπλα στον Ιστορικό. Στην πρώτη γραμμή της κυανέρυθρης ενημέρωσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια