Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Πανιώνιος Κ18: 3Χ3 και... προχωράει ακάθεκτος!

Ούτε οι Τράχωνες μπόρεσαν να αποδειχθούν ανυπέρβλητο εμπόδιο για την φοβερή ομάδα του Γιώργου Λαμπαδινού!

Ούτε οι Τράχωνες μπόρεσαν να αποδειχθούν ανυπέρβλητο εμπόδιο για την φοβερή ομάδα του Γιώργου Λαμπαδινού!

Στο πλαίσιο του β' γύρου στο Πρωτάθλημα Κ18 της ΕΠΣΑ, ο Πανιώνιος πήρε άλλη μία νίκη, επικρατώντας με 1-0, και έκανε το 3Χ3, παραμένοντας στην κορυφή της βαθμολογίας και στο +4 από τους διώκτες του!

Σκόρερ του «χρυσού» γκολ για τους κυανέρυθρους χρίστηκε ο Τσίκουρης, ο οποίος βρήκε δίχτυα με ωραίο πλασέ στο 50ο λεπτό.

Πέρα από το γκολ, όμως, η ομάδα μας είχε και δύο δοκάρια σε προσπάθειες του Ντάφλα και του Γλυνού, δημιούργησε αρκετές φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία και, γενικότερα, έπιασε υψηλά επίπεσα απόδοσης.

Θα πρέπει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι για την επικράτηση πολύτιμη ήταν η συμβολή του γκολκίπερ Μαραβέγια, ο οποίος πραγματοποίησε σωτήρια απόκρουση σε τετ α τετ με αντίπαλο ποδοσφαιριστή λίγα λεπτά πριν από το φινάλε της συνάντησης.
Για την 4η αγωνιστική, η ομάδα μας θα φιλοξενηθεί από τον ΓΣ Αργυρούπολης το απόγευμα της Κυριακής (19/2) στις 18:00 στο γήπεδο Αργυρούπολης Β', το οποίο η ομάδα μας χρησιμοποιεί για τις προπονήσεις της και ως έδρα της στο Πρωτάθλημα.
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Λαμπαδινός): Πρίντεζης, Πολυχρόνης, Γλυνός, Τσιμιδόπουλος, Ζιαμπαράς, Παπαδόπουλος, Γιασιάς, Μπεχράκης, Εμπρά, Ντάφλας, Φιλιππούσης
Έπαιξαν στο δεύτερο ημίχρονο και οι Μαραβέγιας, Βάννας, Μεταξάς, Τσικούρης, Στάθης, Τσιλόπουλος, Παναγόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια