Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Με διακρίσεις στο The Ranch-Christmas CUP 2022

Με πολύ καλή παρουσία και σημαντικές αγωνιστικές διακρίσεις ολοκληρώθηκε το τουρνουά THE RANCH - CHRISTMAS CUP 2022 για τα τμήματα του ΠΑΝ...

Με πολύ καλή παρουσία και σημαντικές αγωνιστικές διακρίσεις ολοκληρώθηκε το τουρνουά THE RANCH - CHRISTMAS CUP 2022 για τα τμήματα του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ..

Η Κ12 του Δημήτρη Βερόπουλου με 3 νίκες και 1 ισοπαλία έφτασε στον τελικό όπου κέρδισε με 9-1 την F.C. ACADEMY Κορίνθου, κατακτώντας την 1η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία.

Με την ομάδα της Κ12 του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. αγωνίστηκαν οι Θάνος Δερμάτης , Δημήτρης Δεσύπρης, Κωνσταντίνος Δούκας, Υψηλάντης Ελευθεριάδης, Άλεξ Εμμανουηλίδης, Μίλτη Ιωαννίδης, Άλεξ Μακάριος, Παύλος Μαρκάτης , Φίλιππος Παπουτσόγλου, Άρης Πετρόπουλος, Μικελιάν Πρέντι, Κωνσταντίνος Ρουμαντζάς, Φώτης Σαμαρίδης, Ερρίκος Φασόης και Αλεχάντρο Φερνάντεθ.

Η Κ11 του Κώστα Γιάννακα κέρδισε με 5-3 τον Κορυδαλλό , με 8-2 την Κόρινθο και στον τελικό επιβλήθηκε με 6-2 της Μικρασιατικής κατακτώντας την 1η θέση στην ηλικιακή της κατηγορία.
Με την Κ11 του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. αγωνίστηκαν οι Αμπατζίδης Γιώργος, Ιωσιφίδης Παύλος , Μπαλομένος Μάνος , Αντωνόπουλος Γιώργος , Ολύμπιος Αλέξης , Θωμάκος Αίαντας , Μουσερλίεβ Αλέξανδρος , Νικολόπουλος Δημήτρης , Στακιάς Ορέστης και Βλάμης Γιάννης.

Η Κ10 του Γιώργου Κωβαίου με 2 νίκες και 2 ήττες έφτασε στον τελικό , στον οποίο ηττήθηκε με 1-0 από την ΑΕΚ.

Με την Κ10 του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ Γ.Σ.Σ. αγωνίστηκαν οι Καλιγάς Βαγγέλης , Μπαλομένος Ηλίας , Σπάτας Δημήτρης , Ελευθεριάδης Γιάννης , Ιωάννου Θάνος , Μαγκλής Νίκος , Ξηρός Γιώργος , Εξαρχίδης Νίκος και Φιλιππίδης Νίκος.



Δεν υπάρχουν σχόλια