Page Nav

HIDE

Grid

GRID_STYLE
TRUE

CUSTOM HEADER

{fbt_classic_header}

Top Ad

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

latest

Σημαντικό «τρίποντο» για τον Ιστορικό στο Γύθειo

Νικηφόρα πέρασε από το Γύθειο ο Ιστορικός, επικρατώντας με 2-0 του τοπικού Πανγυθεατικού, για την 8η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.


Νικηφόρα πέρασε από το Γύθειο ο Ιστορικός, επικρατώντας με 2-0 του τοπικού Πανγυθεατικού, για την 8η αγωνιστική της Γ' Εθνικής.

Η ομαδα του Νίκου Κούστα ηταν εμφανώς πολυ ανψτεργ απο τον αντιπαλο της, πετυχε δυο τερματα, είχε δυο δοκάρια και δηκιούργησε πολλές ευκαιρίες για να φτασει πιο ανετα στην επικράτηση. 

Πλέον ο Πανιώνιος εφτασε τους 17 βαθμούς στον 4ο όμιλο, μετα από οκτώ αγωνιστικές. 

Το παιχνίδι 

Ο Πανιώνιος μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και κατάφερε να ανοίξει το σκορ στο 12ο λεπτό. Μετα από κόρνερ, η μπάλα κατέληξε στον Τσιμπόκα, ο οποίος με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

Η ομάδα του Νίκου Κούστα συνέχισε να πιέζει, με στόχο να πετύχει και δεύτερο τέρμα. Εχασε αρκετές ευκαιρίες, με σημαντικότερη αυτή υπυ 25', όταν το κοντινό πλασέ του Γεωργούση σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο 40' απείλησε για πρώτη φορά την εστία του Πανιωνίου, με τον Μανωλακο να μπαίνει στην περιοχή, να κάνει και το σουτ, όμως η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο δεύτερο ημίχρονο δεν άλλαξε η εικόνα του αγώνα, με τον Ιστορικό να είναι η ομάδα που έλεγχε το ματς και έψαχνε ένα ακόμη γκολ για να κλειδώσει τη νίκη. 

Ο Πανιώνιος δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες, με τον Στούπη μάλιστα στο 65' να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι σε δυνατο σουτ που έκανε. Αυτό ήταν το δεύτερο δοκάρι για τον Ιστορικό, που και στο 70' λίγο έλειψε να σκοράρει, όμως ο τερματοφυλακας των γηπεδούχων έδιωξε δύσκολα το φάουλ του Γροντή. 

Τρια λεπτά νωρίτερα οι γηπεδούχοι, στην δεύτερη επίσκεψη τους στην περιοχή του Πανιωνίου, έχασαν μια καλή ευκαιρία, με την μπάλα να "γλύφει" την εξωτερική πλευρά του δεξιού δοκαριού του Αντωνόπουλου.

Τελικα στο 78' ο Πανιώνιος πήρε αυτό που άξιζε, με τον Πίσπα να σκοράρει και να γράφει το τελικό 2-0 για τον Ιστορικό!

Μετα από οκτώ αγωνιστικές λοιπόν, ο Πανιώνιος έχει 17 βαθμούς και συνεχίζει να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από τον Αιολικό.

Την Τρίτη (10/01) ο Ιστορικός θα παίξει εκτός έδρας ένας ακόμα σημαντικό ματς (εξ' αναβολής) κόντρα στην Ρόδο. 

ΠΑΝΓΥΘΕΑΤΙΚΟΣ (Σταύρος Μανιάτης): Καβαλιώτης, Χρυσικάκος (85′ Κακούρος), Ζορμπάς, Αναστασάκος, Μπουρελάκος (75′ Δασκαλάκης), Κουρτέσης, Μανωλάκος (46′ Διαμαντάκος), Μπερδούσης (75′ Πετρόπουλος), Σπηλιωτόπουλος (85′ Κουτσιουμάρης), Παναγόπουλος, Γιαννόπουλος

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Νίκος Κούστας): Αντωνόπουλος, Καρδάμης, Διονέλλης, Ζούλιας (80′ Πριόνας), Γκότοβος, Στούπης, Γεωργούσης (46′ Πίσπας), Μούντριχας (74′ Καλύβας), Τσιμπόκας, Γροντής (80′ Λίμα), Γκέτσι (46′ Μπρέγκου).

Δεν υπάρχουν σχόλια